reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

czarnula to co szykujesz się na 1 maja:-D
ollena to zapraszam do wschodnio-południowej anglii;-) patrzyłam długoterminową pogodę to niestety nie będzie ciekawie znów ma u nas lać...
sylwina to fajnie że wszystko ok
stokrotka &&&&&
elvie wszystkiego najlepszego dla córeczki, tort superancki!
fiore to dobrze że chociaż nie tak daleko ta wizyta, powodzenia
carmella życzę nadrobienia zaległości w zmywaniu i pozbyciu się hodowli:laugh2:
ale dziś mnie na sprzątanie wzięło a teraz ruszyć się nie mogę dobrze że dzieciaki spokojne...

reklama
termin z miesiaczki mam na 1 maja wiec moze to bedzie to heheh a tak to oni wzieli mi termin na 6 maja z usg - mam nadzieje ze do 6 urodze hehe chociaz kurde nie ukrywam ze sie obawiam juz tego porodu jak on bedzie wygladal ehhe

tez poodkurzalam, zaraz po Xav a potem jak zje to pojde z nim na hulajnoge bo znowu zaczna sie deszcze i bedzie w chacie siedzial biedak

karis ja juz na zadne wyspy nie dam sie zaprosic, nie ufam im;-) rodze i spylam do PL:-)

czarnula zazdroszcze suwaczka i tez chcialabym 1 maja urodzic, piekna data! dlatego sprzezaj sie...haha wiem, latwo mowic.
Ja dzis 2 razy zaliczylam schody...mm winda jechal z psem a mnie dopingowal hehehe;) przysiady robie co chwile,ale mysle ze dziecie i tak na zlosc zrobi.

Wróciłam z IP, lekarka powiedziała, że mnie zbada ale muszę się na oddział przyjąć. Jak poszła to położna do mnie, że jak to to o czym mówię, to ona mi radzi iść do domu, nałykać się nospy i jak do wieczora nie przejdzie to wtedy przyjechać na IP - będzie doktor, który mnie raczej zbada bez przyjmowania w oddział - na długi weekend - powariowali, nikt mnie nawet nie zbada w święto... No to ja w te pędy torebkę pod pachę i zwiałam. Poleżałam już trochę z ta nospa i jest lepiej, ale rano tez było w miarę i potem wróciło, więc na razie nie wiem co - obserwuje się i już. Dzieki za wsparcie.

ale mnie len dzisiaj trzyma... dopiero po lodach o smaku kawowym i szklance kako z zimnego mleka troche sie ocknelam :happy2:

Zanetaa - szerszenie to starszne paskudztwo. Bardzo agresywne i pierunsko bolesne jak uzadla. Niestety mialam z nimi stycznosc :baffled:

Mysiochomis - ja tez mam siwe wlosy i to od lat a co gorsza - glownie z przodu. Niedawno farba mi odpuscila i znow wszystko wylazlo a nie czuje sie na silach jechac godzine do porzadnego fryzjera :baffled: Do miejscowych nie chce isc z farbowaniem.

Flaurka - no to poprawy zycze :happy: Moze faktyzcnie dziecko na cos uciska - watrobe czy jakis nerw. Ja mam od jakichs 10 dni co i rusz rwe kulszowa z tego tytulu. No ale czego wymagac od dzieciaczkow - im tez juz ciasno tam w srodku :happy:

Nie nastawiajcie sie na porody 1.5. bo beda leniwe dzieci - cale zycie tylko swietujace :-p

o do siwych włosów to ja też jakoś od 17-18 roku mam je na łubie:angry: to zasługa genów niestety no ale cóż trzeba się z tym pogodzić i raz w miesiącu farbkę robię i jest si:tak:
u mnie antykoncepcja będzie taka jak zawsze przed ciążą czyli plastry bo mi bardzo odpowiadają:tak:
ale upał dziś najgorsze jest tylko to że w mieszkaniu jest już mega nagrzane pomimo spuszczonych żaluzji jest masakra pocę się jak szczurek robiąc porządki:crazy: lece zaraz pod szybki prysznic i na kanapę bo stopy spuchnięte jak kołki:no:

Ja tylko na chwile,jutro juz pewnie nie bede wchodzic na bb wiec zycze wszystkim udanego wekeendu majowego:tak:
Za te co chca rodzic to zycze zeby im sie udalo,a za co nie chca jeszcze rodzic to trzymam &&&&&&&&:tak:
fiore super ze Wam sie udalo zalatwic to usg:tak:
Nie bede miala neta na wsi(chyba Wam juz to pisalam),to jakby cos to wysle ktores sms-a.
Milego wieczoru jeszcze zycze:tak:

U nas 9 st i leje, wiec nie wiem co za fama, ze na wyspach pogoda;-))
Gotuje barszcz bialy, pobiegalam po schodach, porobilam przysiady i co? i mam sie ciagle dobrze:p

Carmella zainwestuj w zmywarke;) ja tylko wkladam i wyciagam talerze;)

Wlasnie slonko wyszlo:D, wiec cieszmy sie bo nie wiadomo jak dlugo bedzie:-D

reklama
aga widze i oczom nie wierze!
Pani w przedszkolu dzis mi powiedziala, ze do piatku ma byc najs a dlugi weekend znowu deszcz....

Maraton schodowy spowodowal znowu bole podwozia i nic wiecej!

Do góry