reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Flaurka mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze , ze to tylko dziecko uganiata na jakis nerw.
Ja mialam tak tylko raz ze wstajac malo co nie zemdlalam z bolu, ale szybko minelo i jak do tej pory nic mi nie jest. Wiec mam nadzieje ze Tobie tez minie.
Jak wrocisz z IP daj znac co Ci powiedzieli.
Fiore moze znajdziesz gdzies lekarza , ale w takich sytuacjach powinni przyjac bez problemu. Tymbardziej ze idziesz z malym dzieckiem dopiero urodzonym , nie mialas jak zarejstrowac wczesniej.
Elvie torcik cudny
Za wszystkie wizytujace i potrzebujace &&&&&

reklama
Dziewczyny a ten czop to jest taki ciągnący się - rozciagliwy? :) kurde nawet nie wiem jak wytlumaczyc, ale chyba pomału mi odchodzi bo jak wycieram sie to jest tego bardzo mało ale ciagnie sie i bezbarwne chyba. ide się wykapac i ogolic zeby wygladac jak czlowiek heheh

Czarnula - widzę, że jesteś wariatka jak ja:) nie golę się od tygodnia, żeby zrobić to na "świeżo" kiedy się zacznie. taka głupia kwestia, a jednak ważna.

poleżała troszkę i można powiedzieć, że mdłości są mniejsze, a przynajmniej nie czuję żółci w przełyku i nie napływa mi ślina do buzi w litrach.. całe szczęście babcia gotuje obiad, więc nie muszę nic robić. ciekawe jak na to spojrzy Misiek, bo zbytnio nie przepada za "jałowym" jedzeniem, a babcia z przyprawami jest na bakier..

Dziewczyny a ten czop to jest taki ciągnący się - rozciagliwy? :) kurde nawet nie wiem jak wytlumaczyc, ale chyba pomału mi odchodzi bo jak wycieram sie to jest tego bardzo mało ale ciagnie sie i bezbarwne chyba. ide się wykapac i ogolic zeby wygladac jak czlowiek heheh

Hejka.
Ja z Młodym miałam podobnie,bezbarwne i ciagnace. Po 24 h wyladowałam w szpitalu. Ale to indywidualna sprawa;-)
;-)

***** zapomniałam pozmywać naczynia sprzed kilku dni i wyrosła mi jakaś sztuczna inteligencja w zupie :( chyba z 5 godzin mi zajmie sprzątanie tego wszystkiego

Carmella- fajnie cię widzieć/czytać. Nowymi formami życia w zlewie się nie przejmuj. Zagoń chłopa do zmywania. Mój się sam wziął za to jak wczoraj leżałam godzinę w wannie :) A jak Marcel?

Czarnula- u mnie też od kilku dni pojedyncze, bezbarwne, śluzowate niteczki. Na razie ignoruję i obserwuję. Ale też mam podejrzenia w kierunku czopa.

On pracuje gotuje i sprząta, mi zostaje zmywanie niestety:D:D Marcel dużo je, co 2 godziny go tuczę tak jak kazali:) w tym tyg do pediatry po skierowania :) chyba utył:D w szpitalu mało pił z butelki a w domu dużo z cycka:) jak się przyssie to nie wypuszcza:) polozne w szpitalu mowily " ale zdaje sobie pani sprawę że to trzeba byc cierpliwym bardzo? nawet z godzine trzeba bedzie go dostawiać!" no shit sherlock, ja myslalam ze 5 minut i po sprawie;) ale je bardzo ładnie i śpi, płacze podczas zmieniania pieluchy bo wtedy mu się przypomina że jest głodny :)

U nas 9 st i leje, wiec nie wiem co za fama, ze na wyspach pogoda;-))
Gotuje barszcz bialy, pobiegalam po schodach, porobilam przysiady i co? i mam sie ciagle dobrze:p

Carmella zainwestuj w zmywarke;) ja tylko wkladam i wyciagam talerze;)

u nas dzisiaj 16 stopni i piekne sloneczko, deszcz ma przyjsc wieczorem, jutro tez 15 ale juz ponoc bez slonca a kolejne dni znowu spadek temperatury hehe

reklama
wiec upał jest na dworze niemiłosierny do tego zero wiatru:baffled: poszłam tu dosłownie kolo domku po wyniki i upocilam sie jak mysz ,a po wejsciu na drugie pietro to dyszalam jak stary zboczeniec erotoman:dry:

i wiecie co widziałam ??? schodze sobie , juz jestem na dworze i patrze stoi babeczka z wózkiem , ona ubrana w krotkie spodenki , bluzka z krotkim rekawkiem ,klapeczki....patrze na wózek a tam w gondoli buda podniesiona i do tego pokrowiec załozony :no: jak to zobaczylam to myslam ze padne:angry:ja ledwo wyszlam i juz bylam spocona a ona przykryla dziecko w tym wózku jak na mega mróz :angry: no przeciez ja chyba poszarpalo :angry:jak tak mozna dziecko katowac w tej gondoli , przeciez sie tam zagotuje,musi miec w srodku chyba z 40 st:angry:jak mnie takie cos wkurza... no czy ja nie mam racji ???

carmella fajnie ze sobie radzicie i marcelek zdrowo sie chowa :tak: uwazaj zeby cos tam na ciebie nie wyskoczylo z tej zupy :laugh2:

Do góry