reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam,po wczorajszej kompieli wszystko sie wyciszylo:tak::-DDalej w dwupaku jestyesmy:-D
Ollena ja staram sie nie panikowac ale jeszcze takich skorczy nie mialam wic sie troche przestraszylam:tak:Po za tym ja 15 lat temu rodzilam sn to juz nie pamietam dokladnie jak to jest:baffled:Co do czopu to u mnie wylatuje po troszeczku taki blado rozowy:tak:
fiore super ze u Was wszysto dobrze:tak:
pieszczoszka jeszcze troche i mala sie przestawi:tak:
elvie wszystkiego najlepszego dla coreczki!!!!!!!!!!! Sliczna jest:tak:
kubusiowa wszystkiego najlepszego,a siostrze dziekujemy za info:tak:
U nas dzis przygotowania do jutrzejszego wyjazdu,nie bede miala tam netu,wracamy w piatek wieczorem to sie odezwe w sobote.Dzis mamy dzieci G siostry(Kamil 7 lat,Markika 4lata).Dobrze ze jest G bo z ta trojka bym zwariowala;-)Dziewczyny jeszcze ok ale Kamil sie zaraz wszystkim nudzi:baffled:Seba spi,pewnie wstanie ok 11-12:rofl2:
Zycze milego dnia wszystkim, i kciuki za potrzebujace:tak:
As super ze z macica ok:tak:Dalej trzymam &&&&&&&&&&& za WAS:tak::tak::tak:

reklama
Siemka z rana :-)

Widzę że u As poprawa, suuper! A Karolinka po mału i wszystko opanuje ;-):-)

Humor mam zrąbany... faceci są z marsa... :wściekła/y:

Nie będę zanudzać...

Życzę wam miłego dnia!!!

dziewczyny ja to ciagle mam schize z tymi wodami ...dzisiaj wstalam ubrac malego usiadlam na lozko i czuje mokro patrze a na przescieradle dwie plamy jakby czystej wody takie 3/5 cm. Czy z was tez tak ciagle cos wycieka??bo u mnie to teraz ciagle prawie leci i martwie sie co jesli to na prawde sacza sie wody a ja nie reaguje a z drugiej strny pewnie sobie wkrecam i panikuje nie potrzebnie...zastanawiam sie czy w aptece dostane takie paseczki zeby sprawdzic czy to wody czy nie...W pierwszej ciazy tez nie mialam chlustu tylko jak juz bylam w szpitalu przy badaniu lekarz sprawdzil papierkiem (lakmusowym?) i pokazal mi ...juz nei pamietam jaki mial kolor ale powiedzial ze to znaczy ze wody sie sacza a ja w ogole wtedy nie czulam...sprawdzalyscie moze w ten sposob?

trix w aptece są na pewno takie wkładki higieniczne które sie zabarwiają pewnie na zasadzie papierka ;-)
U mnie też ciągle wilgotno ale jakoś się nie stresuję, bo to pewnie upławy ;-)

Już tak czekamy jak na szpilkach, że wkręcanie sobie symptomów nadchodzącego porodu jest normą :-D

Witam sie i ja w ten piekny upalny dzien:-)
podobno do środy az tak pieknie ma byc :-)

u mnie jakos akcja tez sie nie rozwija , twardnieje mi brzuch moze troche czesciej i cos niby mnie jak na okres pobolał doslownie moze z 4 razy i koniec:dry: ale nawet nie wiem czy to te skurcze bo to tak delikatnie, nic ze mnie nie cieknie nie wylatuje wiec poki co 2w1 i czuje ze sie jeszcze przeciagnie . ale co tam moze jeszcze skorzystam i zjem sobie pierwszego grilla w tym sezonie :-) w tyg mam zamiar sie wybrac do Micha a to 90 km od domku i mam nadz ze jeszcze nic sie nie rozkreci bo wole rodzic u siebie ;-) ale w razie czego w autko hop i przy dobrych wiatrach powinnismy w godzine byc spowrotem :-pa raczej tak szybko nie urodze :laugh2:

Milego dnia wam zycze i za wszystkie bez wyjatku mocne &&&& za co tylko chcecie :-)

Witam sie i ja
ja juz po sniadanku i malego do predszkola juz zaprowadzilam. mam mega wyrzuty sumienia bo wydarlam sie na niego przed przedszkolem bo gowniarz pyskuje do mnie, myslalam ze go rozszarpie wrrr az mi sie wyrzuty zrobily jak w przedszkolu mam zalzawione oczy, porozmawialam z nim i mam nadzieje ze sie uspokoil i ze zapomni.

mi wody ani czop jeszcze nie odchodzi, ale czekam na ta chwile hehe chcialabym malego urodzic w maju wiec to juz niedlugo haha

w końcu na wyspie pogoda :-D
fajnie że dobre wieści od na forum:tak::tak:
trix wyciek wód raczej nie można pomylić z nietrzymaniem moczu, jak siedzisz i stoisz i czujesz wyciek to się połóż i wtedy jak wody to przestają lecieć, jeżeli nie wycofali z aptek to możesz to sprawdzić na tych wkładkach jak piszą dziewczyny albo dzwoń do szpitala lub lekrza
życzę wszystkim miłego dnia

witam i ja wyspana :-)
O dziwo czuję sie dobrze, nocki przesypiam , nie jestem juz taka nerwowa , jakiś spokój mnie ogarnął:tak:
Tylko denerwują mnie nogi ,które puchną no ale co sie dziwić przy takich upałach...dobrze ,że mamy już końcówkę ...

Zauważyłyscie ,że dużo porodów kończy się cc , no ale może lepiej ze nie czekaja z wszystkim do końca... choć najgorzej jak juz przejdziesz cale bóle i na koniec i tak robią ci cc,,, no ale nie mamy na to wpływu ,co będzie to bedzie...
nawet jak nie urodzę do terminu to zA DWA tygodnie we wtorek prawdopodobnie wywoła mi poród :-) więc wizja tylko jeszcze dwoch tygodni jest optymistyczna :-)

Miłego dnia ja zmykam na działke się pocić :-)

reklama
Witam.
Za wszystkie potrzebujące majóweczki kciuki.

elvie wszystkiego najlepszego dla Lenki.Śliczna to mało powiedziane a te piękne czarne oczęta bajka.

Pogoda śliczna i mam nadzieję że tak zostanie a przynajmniej w niedziele tak będzie bo mam tą komunie chrześniaka.Ja ostatnio już więcej siedzę i leże niż coś robię ale jakiś oznak wcześniejszego rozpakowania u siebie nie widzę i dobrze bo Hanuś ma jeszcze czekać a przynajmniej dopóki wózek nie przyjdzie (a będzie pod koniec przyszłego tygodnia).
Dziewczyny ja to myślałam że na zawał dziś zejdę, dzwonie sobie rano do tego sklepu gdzie wózek miałam kupować z pytaniem kiedy mam zamówić i czy jest mój czerwony kolor a mi babka mówi że czerwonego to na razie nie będzie dopiero tak na początku czerwca producent ten materiał może dostanie i z tego Baby Booom Cr-V został tylko niebieski i zielony a z CR-V II są wszystkie tzn. czarny, niebieski i brąz ale w tej II mi się kosz na zakupy nie podoba, więc obdzwaniam wszystkie inne sklepy internetowe i nigdzie nie mają czerwonego na stanie, mamuśkę już nastraszyłam że nie będzie czerwonego a ona że innego koloru dla wnusi sobie nie wyobraża ja też innego nie chcę, ale jeszcze spojrzałam na allegro i jest czerwony to dzwonię do tego sprzedawcy i facet ma ostatnią sztukę czerwoną na stanie i w cenie takiej samej jak w tym dino.pl i tylko jeszcze fotelik musi domówić u producenta ale z fotelikiem nie ma problemu bo fotelik to już brązowy i pod koniec przyszłego tygodnia to już powinnam mięć.Aż mi kamień z serca spadł.

Do góry