As - rozumiem Kochana, że jesteś zmęczona, ale pomyśl, ile już osiągnęłaś Jaki Twój synek jest wspaniały i jakby mógłby być gdyby nie miał tak wspaniałej mamy nauczycielki wiedzą na ile Cię stać, a po co się starać jak można łatwiej? w podstawówce dzieci są okrutne, nic na to nie poradzimy. możemy tylko uczyć nasze dzieci, aby były wyrozumiałe.
ja mam zdrowe dziecko i też nie mam czasem sił. jesteśmy na etapie "mamo, proszę cię - zabij tatę"... moje tłumaczenia nie pomagają, dziś się na niego wydarłam i kazałam przeprosić tatę, ale poźniej się siebie brzydziłam za ten krzyk. najgorsze jest to, że wszytskich bawi takie gadanie, a Bartek widząc to popisuje się bardziej..
ja mam zdrowe dziecko i też nie mam czasem sił. jesteśmy na etapie "mamo, proszę cię - zabij tatę"... moje tłumaczenia nie pomagają, dziś się na niego wydarłam i kazałam przeprosić tatę, ale poźniej się siebie brzydziłam za ten krzyk. najgorsze jest to, że wszytskich bawi takie gadanie, a Bartek widząc to popisuje się bardziej..