reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

kilolek niestety wychowawczy nie jest żadnym cudownym środkiem na przedłużenie umowy. Będziesz mogła wykorzystać tylko tę część urlopu, która przypada na okres zatrudnienia.
As76 przepraszam, ale nie jestem w temacie... Ile Twój synek ma lat i co wcześniej orzekli specjaliści? Wydaje mi się, że taki jednorazowy incydent i niestaranne pismo nie powinno być podstawą do ponownego ciągania dziecka po poradniach.
Nie wiadomo o co tam konkretnie poszło, a jeśli chodzi o pismo to też zwróciłam uwagę na zeszyt - fioletowe linie są czytelniejsze, może faktycznie podczas pisania zaczyna mu się zlewać i nie dostrzega tej pogrubionej...
Rozmawiałaś z synkiem? Nie wydarzyło się coś trudnego, nieprzyjemnego? A może zaczyna przeżywać Twoją ciążę i szykujące się zmiany?

reklama
kilolek, a dlaczego Ty sie Kochana nie pochwaliłas ze Ty takie cudenka robisz? dobrze ze to wynalazłam pod Twoim postem:) musze sie z tym zapoznać i zlozyc zamowienie:)

martaik ja mialam CC w niecalym 36tyg,bo wywolywany porod (mala uciskala mnie tak,ze zaczelam byc pod tlenem) nie przyniosl skutku...dziwne prawda?!? Heh szkoda slow.Do tego bardzo zle znioslam cesarke i rekonwalescencje po niej.
Ale dowiedzialam sie,ze moge probowac tym razem silami natury.Zaszlam w ta ciaze jak corcia miala 17,5msc,wiec porod bylby 26miesiecy po cc.Chociaz moj gin ze szpitala mowi,ze najlepiej bedzie kolejna cc.Sama nie wiem.Wyda Wam sie to dziwne i przedwczesne myslenie o porodzie,ale mnie naprawde zalezy na naturalnym,po mimo tego ze wiem co to znaczy...bo rodzilam przed cc przez wiele godzin.
Najbardziej ciekawi mnie natura samej ciazy po cesarce.Moze jakas inna Mamusia ma cos wiecej do napisania,chetnie poczytam :-)

martaik ja mialam CC w niecalym 36tyg,bo wywolywany porod (mala uciskala mnie tak,ze zaczelam byc pod tlenem) nie przyniosl skutku...dziwne prawda?!? Heh szkoda slow.Do tego bardzo zle znioslam cesarke i rekonwalescencje po niej.
Ale dowiedzialam sie,ze moge probowac tym razem silami natury.Zaszlam w ta ciaze jak corcia miala 17,5msc,wiec porod bylby 26miesiecy po cc.Chociaz moj gin ze szpitala mowi,ze najlepiej bedzie kolejna cc.Sama nie wiem.Wyda Wam sie to dziwne i przedwczesne myslenie o porodzie,ale mnie naprawde zalezy na naturalnym,po mimo tego ze wiem co to znaczy...bo rodzilam przed cc przez wiele godzin.
Najbardziej ciekawi mnie natura samej ciazy po cesarce.Moze jakas inna Mamusia ma cos wiecej do napisania,chetnie poczytam :-)
mi to się wcale nie wydaje dziwne. bardzo chciałabym rodzić sn jak 2 poprzednie razy ale boję się, ze dzidziol może być za duży. Każdy kolejny jest więszky - pierwszy 3650, drugi prawie 4kg to teraz na bank koło 4,5. Ja tam dam rade i 5 ale boję się, zę coś się mozę dziecku przy tym stać jak się mieścic nie będzie. Przeraża mnie złamany obojczyk albo wywichniete ramię. Dlatego już bym wolała cc choc boję się jej strasznie

martaik dzięki :D chwalę się cąły czas w podpisie :D mam troche weselszych ale zdjęć jeszcze nie zrobiłam, a baterie mi pały. Może jutro zrobię

kilolek Wow! Jestem pod wrażeniem!! Gdyby martaik Ciebie nie podkablowała to też by mi umknęło. Pięknie! :tak: Gdzie i czym robisz to wszystko? A może powinnam raczej zapytać kiedy?? ;-)
czarnula83 może w czymś pomóc ? :-)

hehehe dziękuję bardzo :d
gdzie w domu, czym - ręcamy ;) mam kilka szczypczyków, kombinerek itp ja taki mały majsterklepka jestem ale to nic wielkiego, są na bb dziewczyny co robią ladniejsze, a kiedy? - jak wszystko w nocy :D nie za dużo czasu mogę poświęcić - jeden wieczór, mam stały grafik np w niedziele sprzatam, w poniedziałki prasuję itd (piatki mam abę i nei robię nic :D ) a soboty w zasadzie też poświęcam dla siebie czyli na kolczyki bo to moje hobby i relaks. Ja niewiele sypiam - chodzę spać koło 2 a wstaję o 6.

kilolek zastrzeliłaś mnie tym czasem spania. Zgon na miejscu po tygodniu! Mnie utrzymuje przy życiu minimum 7 godzin snu, im mniej tym bliżej światła :-p Nie musisz być taka skromna :) Talentu Tobie nie brakuje:tak: wpadło mi w oko zdjęcie czerwonych kolczyków z czarnymi kuleczkami na czymś drewnianym - całość taka profesjonalna.
I pytanko, bo zawsze mnie nurtuje przy potrójnych mamusiach? Planowaliście trójeczkę, czy tak Wam się szczęśliwie zdarzyło? No i małe różnice wieku też planowane?

Ja planowałam. Od poczatku chcielismy 3 dzieci z mała różnicą tzn nei taką bardzo małą. Dla mnie 2 lata są idealne. Między chłopakami są równo 2 lata róznicy a teraz będzie 2,5 ale tylko dlatego, ze chciałam tym razem na wiosnę, ciepło będzie, nie trzeba będzie tych kombinezonów zakładac. No i liczę trochę dziecinnie, ze moze jak zmienię porę roku to mi się dziewczyna przytrafi :D

reklama
ile Ty spisz????????????????????????????????????????kilolek ja jak nie bylam w ciazy wiecej potzrebowalam snu a teraz to wogole na stojaco spie ...podziwiam ~!!!!!!!
ja ma 2 chlopakow i czasem nie mam czasu nawet na to by polezec w wannie a noca to juz padam ...a jeszcze jak bym miala noca robic cos to juz wogole bym padla po miesiacu :)

Do góry