reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Majówiątka - uroczo:happy2:

U mnie porodu nic nie zapowiada, uspokoiło się na dobre. Śmieję się z M. że ma leniwe plemniki:-D a on, że one tam Maciusia pilnują by wylazł najwcześniej 21.04. i bykiem był:-D
Zatrudniłam go do szorowania łazienki, a sama się za podłogę w kuchni, łazience i na przedpokoju wzięłam. Pięknie je wyszmatowałam i ani jeden skurczybyk się nie pojawi:baffled: Wzięłam więc prysznic i leżę - na nic te moje staranka.

reklama
Ja juz odliczam godziny...9 i sie zacznie....
Niewiem czy cos zdolam napisac jutro...moze w trakcie porodu jak sie bede nudzila to cos napisze :)
Skurcze mam okropne ale nie regularne wirc napewno do 8 rana dotrwam...
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie i moja Sare...
Wiem ze i tak dzisiaj nie zasne...stres mnie juz dopadl na maxa!

Ja juz odliczam godziny...9 i sie zacznie....
Niewiem czy cos zdolam napisac jutro...moze w trakcie porodu jak sie bede nudzila to cos napisze :)
Skurcze mam okropne ale nie regularne wirc napewno do 8 rana dotrwam...
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie i moja Sare...
Wiem ze i tak dzisiaj nie zasne...stres mnie juz dopadl na maxa!
Mówisz i masz - kciuki zaciśnięte &&&
Będzie dobrze, wszystkie Majówki będą Cię wspierać:tak:
Spróbuj się mimo wszystko położyć i pospać, wypoczęta łatwiej wszystko zniesiesz.
Czekamy na info, że Sara jest już na świecie:-)

suse kciuki zaciśniete.

Ja wpadłam tylko na chwilkę,przejrzałam pobieżnie bo ostatnio produkcja taka,że jak sie przez pół dnia nie zagląda to potem ciężko nadrobić.
Zmykam zaraz spać. Dobranoc.

Tak więc co nieco doczytałam.Paula oby spokojnie z tym wózkiem dasz radę wymieni się wytłumacz teściowej ,,że Ci się podoba ale pediatra odradził ze względu na .....,a zalecił taki z ......(w miejsce kropek dajesz słowa argumenty.Po co z teściowej robić sobie wroga.Suse &&.Carmella ja sie nie dziwię,że jesteście zachwyceni Marcysiem:tak:Pieszczoszka mam nadzieję ,że jutro już z córcią będziesz w domciu.Poza tym coś jeszcze którejś miałam napisać ale oczywiście zapomniałam co i której.Więc wszystkie pozdrawiam i za potrzebujące &&

reklama
Do góry