reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Olisiaa ale jak termin masz na 2 maja to leci ci właśnie 38 tydzień. Nie wiem jak ci to ciocia wyliczyła bo nawet patrząc w kalendarz to termin porodu masz za 2 tygodnie i 2 dni. A skoro termin przypada w skończonym 40 tygodniu to teraz leci ci 38.

Olisiaa gdzie ty juz ??? masz za mna poczekac ej no ej !!!

little nina
no mi głownie chodzi o ten fotelik bo nawet nie mam od kogo pozyczyc...a nie wypuszcza ze szpitala bez tego :-p ale o torbe to szybko dopakuje i sie pojedzie , nawyzej mi podowoza , ech te pieniadze to naprawde ida jak woda....

no właśnie mi też o fotelik chodzi. Jeśli się Maluch wstrzyma z przychodzeniem na ten świat, to normalnie bede mogła do sklepu jechać, obejrzeć i spokojnie wybrać wózki. Gorzej jeśli się pośpieszy, bo wtedy będziemy zmuszeni pożyczyć kasę na wózek i TŻ będzie jechał jak bede w szpitalu. A ja wolałąbym sama wózek wybierać :-D

No nam masakrycznie pieniądze idą, naprawde przeraża mnie ile remont kasy zżera. No ale remont remontowi nie równy, my startowaliśmy z gołymi ścianami, nawet wydzielonej łazienki nie było. Myślę że i tak nam nieźle poszło, teraz to jest kwestia powiedzmy 2 tygodni tylko, taki wyścig z czasem mamy. Ja mam zakaz robienia czegokolwiek, mam leżeć i trzymać małego w brzuchu ;-)

no właśnie mi też o fotelik chodzi. Jeśli się Maluch wstrzyma z przychodzeniem na ten świat, to normalnie bede mogła do sklepu jechać, obejrzeć i spokojnie wybrać wózki. Gorzej jeśli się pośpieszy, bo wtedy będziemy zmuszeni pożyczyć kasę na wózek i TŻ będzie jechał jak bede w szpitalu. A ja wolałąbym sama wózek wybierać :-D

No nam masakrycznie pieniądze idą, naprawde przeraża mnie ile remont kasy zżera. No ale remont remontowi nie równy, my startowaliśmy z gołymi ścianami, nawet wydzielonej łazienki nie było. Myślę że i tak nam nieźle poszło, teraz to jest kwestia powiedzmy 2 tygodni tylko, taki wyścig z czasem mamy. Ja mam zakaz robienia czegokolwiek, mam leżeć i trzymać małego w brzuchu ;-)

lez i odpoczywaj to moze faktycznie maly jeszcze tez grzecznie posiedzi w brzuszku :tak: a chociaz moze w internecie sobie poogladaj wózki zeby mniej wiecej wiedziec jaki ci sie najbardziej podoba i tylko jechac kupic ;-) ja czekam z niecieprliwoscia na ten wózek kiedy dojdzie i poki co mowie do malego zeby jeszcze troche posiedzial sobie... ma czas do dnia porodu w sumie.... i niech wychodzi :-p

Jak dla mnie to Ty masz 37 skończone:) Czyli ciążę donoszoną:) i rzut beretem i będziesz miała 38 skończony:) Więc dzidzia powinna być bezpieczna, a Ty już byś się nie męczyła:)

little_nina ja tez nie mam ani wozka ani fotelika ani kasy na to :baffled: ale ja mam wybrany. Tylko, ze u mnie tu nigdzie go nie m, bo tak to bym mogla na karte kredytowa kupic a za kawelek go szybciutko splacila (przynjamniej bylabym spokojna ze go mam) a tam gdzie w necie go znalzalam to nie mozn karta plcic

Moze ty tez wybierz sobie wozek i pokaz go mezowi zeby w razie czego wiedzial co kupic i nie kombinowal sam

lez i odpoczywaj to moze faktycznie maly jeszcze tez grzecznie posiedzi w brzuszku :tak: a chociaz moze w internecie sobie poogladaj wózki zeby mniej wiecej wiedziec jaki ci sie najbardziej podoba i tylko jechac kupic ;-) ja czekam z niecieprliwoscia na ten wózek kiedy dojdzie i poki co mowie do malego zeby jeszcze troche posiedzial sobie... ma czas do dnia porodu w sumie.... i niech wychodzi :-p

Ja już mam poprzeglądane, wiem na co zwracać uwagę i w ogóle ;) Będę w sklepie kupować, odejdzie czas przesyłki przynajmniej, a mamy w mieście jeden porządny sklep, w którym są nawet zaskakująco przyzwoite ceny wózków.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już mam poprzeglądane, wiem na co zwracać uwagę i w ogóle ;) Będę w sklepie kupować, odejdzie czas przesyłki przynajmniej, a mamy w mieście jeden porządny sklep, w którym są nawet zaskakująco przyzwoite ceny wózków.
no to tak jak kilolek pisze pokaz mezowi w internecie w razie czego jaki ci sie podoba ... no chyba ze macie choc chwile czasu zeby podjechac i mu na zywo pokazac co i jak :tak:

Do góry