reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dziewczyny chyba odpadł mi czop, na papierze toaletowym zobaczyłam dosyc duza ilosc "galaretki" koloru zółtawego. Nie wiem czy to jest to ale tak mi sie wydaje. Do tego chyba jakas biegunka nadchodzi bo brzuchol pobolewa :eek:

reklama
Carmella Ty nie rob jaj :szok:, musisz wytrzymac jeszcze z 2tyg , powiedz Pam zeby sie nie spieszyla na ten swiat , ze jeszcze za zimno:-D
mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze , trzymaj sie

Olisiaa u ciebie to już właściwie termin ;) kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Carmella- leż i pamiętaj o oddychaniu. Relaksuj się bo Pam jeszcze trochę mogłaby w brzuchu zostać. U ciebie dopiero się 36 tydzień zaczął. U Olisi to chociaż koniec 38.
Ale kciuki za was obie i wasze maluszki zaciskam

mam skonczone 36tyg,obecnie jestem w 37tyg, a w srode wejde dopiero w 38 tydz :-) wiec luzik
Paulinka to Carmella ma zakaz a ja pozwolenie tak? :-D:-D:-D dziekuje licze na to ze sie jeszcze w kwietniu wykulam, ale sie boje:eek:

Olisiaa gdzie ty juz ??? masz za mna poczekac ej no ej !!!

little nina
no mi głownie chodzi o ten fotelik bo nawet nie mam od kogo pozyczyc...a nie wypuszcza ze szpitala bez tego :-p ale o torbe to szybko dopakuje i sie pojedzie , nawyzej mi podowoza , ech te pieniadze to naprawde ida jak woda....

Ostatnia edycja:
reklama
wydaje mi sie ze przez ten rok przestepny one cos zle chodza. Wczoraj widziałam sie z moja ciocia połozna i ona mi mowiła ze jak pojade do szpitala to biora skonczone tygodnie a nie obecne i powiedziała ze mam skonczony 36 tydz, a obecnie jestem na koncowce 37 tyg. Mi zawsze w srody wychodza kolejne tyg. Ja juz sama nie wiem ale w sumie by sie zgadzało bo 11 kwietnia dopiero weszłam w 37tydz, teraz 18 kwietnia wejde w 38, 25.04 wejde w 39, a 2 maja wejde w 40 dopiero. Samam nie ogarniam tego

Do góry