reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

jakos dziwnie pobolewa mnie w podbrzuszu i jestem dziwnie podekscytowana, mam ochote umyc glowe zeby byc przygotowana ale nie chce zeby mi znowu kroplowke odlaczali... moze to juz :O tak mnie jeszcze dziwnie nie kłuło tutaj w szpitalu

reklama
anik jesli watrobe masz ucisnieta to stad to swedzenie i wcale to nie musi byc cholestaza.
U mnie swedzenie przeszlo, zgaga przeszla a mialam taka wlasnie jak dziewczyny pisza...cofalo mi sie az, wiec mysle ze wlasnie jakis ucisk byl.

Carmella
ja tez mam dzis bole i klucie w podbrzuszu, bywa. Bez paniki:)
Aa i kompot z jablek mam dzieki Tobie! ;-)

Brydzień :-)

Nie rozumiem już mojego organizmu, prawie całą noc nie spałam, a czuję się jak nowonarodzona. Gdzie w tym sens? :-D

anik - ja mam zgagę i mnie też wszystko swędzi, myślę, że to właśnie ucisk na wątrobę, bo cholestazy nie mam.

Idę pranie wstawić póki się czuję na siłach, miłego dnia Majóweczki :-)

Dziewczyny ale wy piszecie:szok::szok::szok::szok: nie jestem was w stanie doczytac wiec przeleciałam wszystko po łebkach :tak:

carmella ty to sie jeszcze chwile wstrzymaj , niech Pam jeszcze posiedzi , zawołaj pigule niech zobacza co tam z toba sie dzieje.

anik mam nadz ze to nie ta cholestoza i wszystko okaze sie ok.

annte &&& zebys wyszła ze szpitala i by bylo ok .

Fiore , Pieszczoszka caly czas &&& za Was i wasze malenstwa .

co komu jeszcze ?? nie pamietam wiec &&& za wizytujace i potrzebujace.

Wiec ja sie tez jeszcze nie spiesze z porodem bo kurde ani wozek jeszcze nie przyszedl co za tym idzie nie mamy fotelika , i jeszcze nie spakowalam calej torby :-p ale przenosic nie chce o nie:no:

ok ide doczytac reszte i cos zjesc bo znowu głodna jestem:eek::sorry:

reklama
natalka1704, ja torby dwie mam już spakowane, cała wyprawka kupiona już na szczęście. Tylko wózka nie ma i chwiliowo kasy na niego też nie. Czyli tak na prawdę nie mamy ani wózka ani fotelika. Niesamowite ile kasy może zeżreć remont, na szczęście materiały już kupione praktycznie wszystkie i teraz tylko robić. A na wózek, w razie gdybym urodziła szybciej, zawsze można pożyczyć, chociaż wolałabym rodzić jak najpóźniej to nie byłoby problemu.

Wy wszystkie spakowane, gotowe, wózki macie, łóżeczka porozkładane, a my nawet gdzie mieszkać nie mamy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry