reklama
Aimee
Fanka BB :)
rany Carmella - to Ty chyba Kochana następna będziesz...ale dobrze, ze jestes już pod opieką w szpitalu, jak rozumiem...To bądź dzielna i póki dasz radę to pisz co i jak... a kciukasy już zaciskam &&&&&&&&..
Jejku jaki tutaj express! Zeby to tak na wszystkich dzialalo, ja tez chce wczesniej urodzic! Tzn moze nie dzis, ale za tydzien chociaz lub 2...
Carmella i co dr na ten czop? bedzie porod czy beda powstrzymywac?
zanetaa lez i odpoczywaj...ale tez zazdroszcze i mam ochote sie przejsc do gina prywatnie zeby sprawdzil co tam u mnie slychac na dole ale nie mam takiego gina i nie znam odpowiedniego
Carmella i co dr na ten czop? bedzie porod czy beda powstrzymywac?
zanetaa lez i odpoczywaj...ale tez zazdroszcze i mam ochote sie przejsc do gina prywatnie zeby sprawdzil co tam u mnie slychac na dole ale nie mam takiego gina i nie znam odpowiedniego
Carmella
Mama Marcela :)
mam nadzieję, że wody zaraz nie odejdą :O ale sie zestresowalam. a polozna czy ktos tam mowi ze to normalne po wczorajszych badaniach.. normalne, ze w 35 tyg odpada czop po badaniu ? ;| ale stresa mam
Carmella
a dzisiaj mialam juz dosc bolesne skurcze na ktg, pielegniarka miala pokazac to lekarzowi, zglosilam czopa wiec czekam na wizyte lekarza
Flaurka
Carmella - &&&& - ale jesteście w dobrych rękach, więc spokojnie. Aż tak xle u nas w szpitalu karmią, że się cała sala opróżnia przed obiadem?
azula
Oj nie spieszcie się za bardzo ja też bym tak w 38 -39 tygodniu chciała urodzić tak ciut szybciej bo ledwo wegetuję ostatnio przy byle wysiłku sapię i mam różne boleści w nocy spanie do bani rano spać mi się chce gotuję na przymus bez entuzjazmu sprzątam po łebkach.Ogólnie nie jest różowo.Zazdraszczam ,że niektóre mają już poród za sobą ale żal mi maluszków bo jednak te kilka dni w brzusiu mamusi by się przydało.Dlatego Ollena i inne niecierpliwe(łącznie ze mną
)jeszcze wytrzymajmy.
)jeszcze wytrzymajmy.
Martusia22267
widzę że tempo rozpakowywania u majówek rozpędza się!
całe szczęście że nie przyjęli pieszczoszki do tamtej kliniki bo w szpitalu Laurka ma opiekę taką jaką potrzebuje
suzi ale Ci zazdroszczę że już z maluszkiem w domku jesteście:-)
biedna fiore mocne kcuki za nią i za Leo
carmella ani się waż rozpakowywać!
ja dziś na 15.30 do gina już nie mogę się doczekać.
KCIUKI &&&&&&&&& ZA WSZYSTKIE POTRZEBUJĄCE!!!
całe szczęście że nie przyjęli pieszczoszki do tamtej kliniki bo w szpitalu Laurka ma opiekę taką jaką potrzebuje
suzi ale Ci zazdroszczę że już z maluszkiem w domku jesteście:-)
biedna fiore mocne kcuki za nią i za Leo
carmella ani się waż rozpakowywać!
ja dziś na 15.30 do gina już nie mogę się doczekać.
KCIUKI &&&&&&&&& ZA WSZYSTKIE POTRZEBUJĄCE!!!
reklama
Carmella
dzisiaj bylo ok 3 kromki, 3 plasterki "szynki" PLASTEREK PAPRYKI, drożdżówka i kasza manna z mlekiem(?) zjadlam wszystko i dalej głodna jestem... tydzien temu dali nawet JEDNĄ RZODKIEWKĘ do 3 kanapek
Podziel się: