reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
rany Carmella - to Ty chyba Kochana następna będziesz...ale dobrze, ze jestes już pod opieką w szpitalu, jak rozumiem...To bądź dzielna i póki dasz radę to pisz co i jak... a kciukasy już zaciskam &&&&&&&&..

Jejku jaki tutaj express! Zeby to tak na wszystkich dzialalo, ja tez chce wczesniej urodzic! Tzn moze nie dzis, ale za tydzien chociaz lub 2...
Carmella i co dr na ten czop? bedzie porod czy beda powstrzymywac?

zanetaa lez i odpoczywaj...ale tez zazdroszcze;) i mam ochote sie przejsc do gina prywatnie zeby sprawdzil co tam u mnie slychac na dole;) ale nie mam takiego gina i nie znam odpowiedniego:(

mam nadzieję, że wody zaraz nie odejdą :O ale sie zestresowalam. a polozna czy ktos tam mowi ze to normalne po wczorajszych badaniach.. normalne, ze w 35 tyg odpada czop po badaniu ? ;| ale stresa mam

Oj nie spieszcie się za bardzo ja też bym tak w 38 -39 tygodniu chciała urodzić tak ciut szybciej bo ledwo wegetuję ostatnio przy byle wysiłku sapię i mam różne boleści w nocy spanie do bani rano spać mi się chce gotuję na przymus bez entuzjazmu sprzątam po łebkach.Ogólnie nie jest różowo.Zazdraszczam ,że niektóre mają już poród za sobą ale żal mi maluszków bo jednak te kilka dni w brzusiu mamusi by się przydało.Dlatego Ollena i inne niecierpliwe(łącznie ze mną
)jeszcze wytrzymajmy.

widzę że tempo rozpakowywania u majówek rozpędza się!:szok:
całe szczęście że nie przyjęli pieszczoszki do tamtej kliniki bo w szpitalu Laurka ma opiekę taką jaką potrzebuje:tak:
suzi ale Ci zazdroszczę że już z maluszkiem w domku jesteście:-)
biedna fiore mocne kcuki za nią i za Leo
carmella ani się waż rozpakowywać!

ja dziś na 15.30 do gina już nie mogę się doczekać.

KCIUKI &&&&&&&&& ZA WSZYSTKIE POTRZEBUJĄCE!!!

reklama
dzisiaj bylo ok;) 3 kromki, 3 plasterki "szynki" PLASTEREK PAPRYKI, drożdżówka i kasza manna z mlekiem(?) :D zjadlam wszystko i dalej głodna jestem... tydzien temu dali nawet JEDNĄ RZODKIEWKĘ do 3 kanapek:D

Do góry