reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Zanetaa kciuki zaciśnięte. Ja właśnie czekam na telefon od siostry i jadę ją odebrać ze szpitala. Zapis wyszedł dobry więc pozwolili jej doczekać terminu porodu w domu.

czesc dziewczyny! ja dzis mam meza w domu wiec za duzo z Wami nie popisze :) ale przynajmniej postaram sie czytac na biezacao.
trzymam kciuki za wszystkie potrzebujace!!!
zanetaa &&&&&&&&&&&&
Suzi jest juz w domku z malym. wczoraj napisala w imieniu Alanka: wyszedlem ze szpitala i zostalem bohaterem w swoim domu :)
zycze Wam wszystkim milego dnia i postaram odezwac sie wieczorkiem :*

zaneeta - zaciskaj kolana a ja zaciskam &&&&&

Wczoraj był urodzajny dzień - własnie dostałam sms od koleżanki z SR - Zuzia, 11.04.2012, godz. 11:35, 3880g, 56cm i cuuudne zdjęcie małej kobietki:))) Dużo poświątecznych prezentów jest - Carmella tez donosi o rozpakowaniach w ZG, a tu sie aż tak duzo dzieci nie rodzi zazwyczaj:)

Byłam u lekarza, tydzień temu po antybiotyku na podwyższone leukocyty w moczu dostałam pięknej grzybicy, na nią dostałam Nystatynę w globulkach - pomogło, a grzybica wyszła... na języku - no jasna ch... Dostałam dziś Nystatyne w tabletkach - jak nie urok to przemarsz wojsk. A wynik moczu - leukocyty w normie, za to mam jakieś bardzo liczne szczawiany - ciekawe co lekarz na to teraz - ja pozwalam się jej wykazywać;)

Trzymajcie się w dwupakach:)

dobrze że Laura pieszczoszki już sama oddycha, oby wszystkie dzieciaczki miały się dobrze a te w brzuszkach jeszcze posiedziały
zanetaa carmella trzymam kciuki
obyśmy porody miały łatwe i krótkie:tak::tak::tak:
flaurka zdrówka życzę
katasza fajnie że u siostry ok!
a ja dziś miałam jeden skurcz na szczęście odpuściło ale aż mnie wygięło dlatego dziś planuje spokojny dzień choć przy mojej dwójce dzieciaków to mało możliwe:crazy: a młodsza mnie do szału dporowadza wrrrrrr
miłego i spokojnego dnia

Hej Dziewczynki :-),

a ja dopiero witam się z Wami po świętach..weszłam na chwilę wczoraj wieczorem i rany.....co tu się działo??!!!:szok::szok::szok:
tak dużo kwietniowo-majowych dzieciaczków już mamy??????
musze wszystko doczytać i przejrzeć pozostałe watki a tymczasem GRATULACJE dla Wszystkich świeżo upieczonych Mam :-)

a ja z blixniakami, to tak po cichu sobie myślałam, że pewnie wyprzedzę Was wszystkie a tu proszę..:-D

no a dla wszystkich dzielnie trzymających sie kolejki dobrego dnia zycze :-)

reklama
Żaneta lez spokojnie:tak:
Ja sie poskarze dzis, strasznie mnie dusi:-:)-:)-(brzuch tak wysoko i ucisk straszny widocznie:-(siedziec nie moge, lezec nie moge, stalam w otwartym oknie balkonowym:-(dzis wizyta zapytam o co tu chodzi w tym wszystkim:eek:a jezeli badanie dzis bedzie talkie bolesne jak ostanio to chyba sie wydre na faceta:confused2:na tym etapie lapy chyba pchaja az do glowki dziecka a bol ze szok:szok:
Carmella:szok::szok::szok:nie wyglupiaj sie:no:

Do góry