reklama
Carmella - nogi do gory i powiedz Pam ze jeszcze nie pora na nia
Zanetaa - mam nadzieje ze to tylko stres bo dobrze by bylo jak bys do 37tyg wytrzymala
Dziewczyny polozcie sie i nogi do gory jeszcze poczekajcie z tymi porodami, jak byla pelnia to nie bylo tyle skurczy ani zadnego porodu, a tak balysmy sie tej pelni
Ja mojemu synkowi tlumacze zeby poczekal do 38tyg, bo w tedy juz bez stresu moge rodzic, ale po dzisiejszych akcjach to jutro jade dokupic reszte rzeczy i pakuje torbe bo roznie bywa.
Zanetaa - mam nadzieje ze to tylko stres bo dobrze by bylo jak bys do 37tyg wytrzymala
Dziewczyny polozcie sie i nogi do gory jeszcze poczekajcie z tymi porodami, jak byla pelnia to nie bylo tyle skurczy ani zadnego porodu, a tak balysmy sie tej pelni
Ja mojemu synkowi tlumacze zeby poczekal do 38tyg, bo w tedy juz bez stresu moge rodzic, ale po dzisiejszych akcjach to jutro jade dokupic reszte rzeczy i pakuje torbe bo roznie bywa.
u mnie dziś także skurcze, lekkie ale za to regularne, wyszły na KTG, szyjka znacznie skrócona, rozwarcia brak, lekarz daje nam góra dwa tygodnie, przy opcji leniuchowania, a na to nie mogę sobie pozwolić a nawet nie chce u nas dzis skonczony 37 tydzień więc wielkie odliczanie czas zacząć...
U mnie też biegunka się utrzymuje od kilku dni.. Do tego brzuch mi się stawia, twardnieje, jakieś takie delikatne skurczybyki mam, więc siedzę na piłce. Z wrażenia nawet ziółek dzisiaj nie wypiłam, ale chyba zaraz zaparzę. Co ma być to będzie;-)
czarnula83
Fanka BB :)
no wlasnie musze zaczac skakac na pilce bo chyba tylko ze 2 razy ja uzylam
Dziewczyny ja przez Was mam schiza jak nic! Przez to wszystko mysle, ze urodze wczesniej ale wiem, ze spokojnie do 40tc moge poczekac, nie licze na wczesniej. Prosze o ogolny spokoj i nie myslec o tym co tam strzyka czy boli, to normalne!
Yolanta
Kicia
Kurrrrrrrr brat mnie do szału doprowadził. Czym jak czym ale jak mi palnął, że jak przez jego idiotyczne zachowania nie mogę być spokojna w domu, to mam sobie do szpitala jechać to mnie szlag trafił, się zerwałam z łóżka i prawie w niego lapkiem rzuciłam. Oczywiście w ryk i cała się trząść z nerwów zaczęłam, teraz mnie coś kłuje w kroczu i ogólnie źle się czuję. Odkąd się uspokoiłam brzuch miękki, właśnie kolejną dawkę Fenoterolu wzięłam, więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Ale jak przez gówniarza w szpitalu wyląduję albo coś z małym będzie nie tak, to nie ręczę za mojego męża... boję się.
czarnula83
a jak Wasze skurcze wygladaja?
ja mam chyba skurcze od kilku dni ale sa zawsze w godzinach ok 19-22 jak siedze na sofie, trwaja max 5 sec i sa no wlasnie nawet nie wiem ile bo nie licze ale jest ich kilka lub kilkanascie na godzinke. to sa chyba skurcze prawda? juz nawet nie pamietam heheh
ja mam chyba skurcze od kilku dni ale sa zawsze w godzinach ok 19-22 jak siedze na sofie, trwaja max 5 sec i sa no wlasnie nawet nie wiem ile bo nie licze ale jest ich kilka lub kilkanascie na godzinke. to sa chyba skurcze prawda? juz nawet nie pamietam heheh
reklama
natalka1704
no wlasnie ja juz sama nie wiem kiedy w koncu jest ta ciaza donoszona bo przeciez taki maluszek juz nie powinnien miec problemu z odychaniem a jednak .. waga przeciez super . Moj lekarz mi pow ze teraz jeszcze za wczesnie na porod i jak bede miala zakonczony 38 tydz dopiero moge bezpieczne rodzic....a moja kuzynka urodzila w 37 tyg z waga 2900 i mala nie miala problemu z oddychaniem .... uznali za ciaza donoszona .... i badz tu madry ...
Podziel się: