reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Oj Carmella oby sie tak malutka nie spieszyla!
A ja dzis nie do zycia jestem... skurcze, bole, brzuch twardy, chodzic nie moge...
Zmeczona sie czuje, zdolowana i w ogole. No ale jutro bedzie lepiej.
Ale z tego wszystkiego kupilam mala paczke podpasek jakis Tescowych poporodowych. Cieniutkie ze skrzydelkami, wzielam na probe zeby zobaczyc ale dokupie wiecej chyba bo te Alwyas teraz wszystkie perfumowane jakies, mam uczulenie:/

Carmella &&&&&&&&&&za was. oby jeszcze chociaz z 2 tyg w brzuszku.

a mnie dzis tak dziewczyny zestresowaly tymi porodami i szpitalami ze po powrocie meza z pracy pojechalam dokupic reszte potrzebnych rzeczy i jutro pakuje torbe. dobrze ze ubranka mam juz poprane i poprasowane

myślicie, że można poczuć skracającą się szyjkę? prasowałam sobie i nagle coś mnie tak ucisnęło, tak się obsunęło.. czuję teraz jakbym coś miała w środku, w pochwie. i nie mam siły.. boję się jak diabli.. jutro rano lekarz, więc wytrzymam jeśli skurcze nie będą mocniejsze, bo te które mam teraz wyglądają jak przepowiadające..

Ej dziewczyny spokój ma być. Bardzo proszę się położyć i trwać w tej pozycji :D Zaczynacie mnie przerażać. Postarajmy się skończyć chociaż 37 tydzień. Trzymam kciuki za wszystkie.

reklama
Barti mi właśnie wkręcił młotek i grzebień we włosy i zadowolony ze swojego dzieła mówi :
-"teraz wyglądasz jak blondynka"
hihi

Mi po takim wyczynie dzieci stwierdziły że wyglądam jak KROWA :szok:
zanetaa biegunka to normalka więc tylko pij dużo żeby się nie odwodnić i staraj się siedzieć... ja mam biegunki od jakiś dwuch tygodni i kazali mi z tym żyć :p Bedzie dobrze !!!!!

haha to ile dziewczyn dzisiaj ma skurcze i bóle? :D jakaś epidemia chyba heh;)

Eh... wygląda to trochę jak siła sugestii :p ogólna panika...
nom Carmella rób mi miejsce tam na sali bo jak mi te skurcze nie przejdą to muszę mieć gdzie leżeć (położna kazała mi się zgłosić do szpitala, ale na razie jestem hardcorem )

Marzy mi się gorący prysznic... i lody miętowe z czekoladą... mówię Wam jak mi się ich chce :p

Do góry