reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie! Sporo mnie nie było więc daruję sobie nadrabianie (zajęłoby mi pewnie kilka dni :-D). O pierwszym forumowym dzieciaczku oczywiście doczytałam :happy2::happy2::happy2:. Ciekawe kto następny ;-).

Planuję już być na bieżąco, dosyć mam niepokojących wiadomości i leżenia w szpitalu. Teraz do szpitala to ja już tylko na poród chce trafić ;-).

Za potrzebujące trzymam kciukasy. Życzę wszystkim miłego, spokojnego dnia.

reklama
Witam poświątecznie.
Ja dopiero zjadłam śniadanko - byłam dziś w laboratorium, potem chwilę poplotkowałam z mamą i dopiero do domu zlądowałam. Jutro mam gina - już się nie mogę doczekać:-D

Fiore &&& trzymaj się kochana - czekamy na dobre wieści :tak:

Ok, zmykam trochę ogarnąć domek póki moich chłopaków nie ma.

A, zapomniałam - macie jakiś dobry sposób żeby sześciolatka nauczyć jeździć na rowerku bez bocznych kółek?
Mój Mateusz z bocznymi śmiga a jak mu tylko odkręcimy boczne to na rower nie wsiądzie jakby miał jakiś lęk.
Chciałam mu kupić ładny, nowy rower jak się Ola urodzi ale mój W oczywiście stwierdził, że po co mu nowy rower, niech się na starym uczy (w sumie coś w tym jest) ale ja bardzo chciałam zrobić Mateuszowi niespodziankę, żeby jak wrócimy ze szpitala czekał na niego nowy rower. Czekam na porady doświadczonych Mam:-)

ja juz tez nowy dzien zaczelam bo mały dostał biegunki wiec niestety musialam wstac. dzisiaj mam do poloznej i mam nadzieje ze jakos tam dojde z malym, moze biegunka i bol brzucha mu przejdzie, oby

Witaj.
jakby się utrzymywała podaj mu smecte-jak nie bedzie chciał- bo czasem tak sie zdarza, to moze metoda z wygazowaną coca colą-ale taką prawdziwą-nie light i nie podróba. Mojemu Maksiowi pomogło- jak najpierw wymiotował-potem miał biegunkę.
Spokojnego dnia mimo wszystko!!! Mój Maksio przeziebiony z ,,gilem" w domku nie w przedszkolu.
pozdrawiam Was wszystkie Mamunie:)

Witam i ja poświątecznie.Święta spędziliśmy w większości u moich rodziców bo jak pojechaliśmy w niedzielę rano to wróciliśmy dopiero wczoraj wieczorkiem i to mi bardzo pasowało bo tam wszystko było pogotowane i nic nie musiałam robić.Jeść dużo nie jadłam bo jakoś apetytu brak.Ja też już nie wyrabiam trochę pochodzę lub posiedzę to później brzuszek twardy a ból w kroczu nie do zniesienia a tu jeszcze z 6 tygodni zostało, nie wiem dziewczyny jak ja wysiedzę na komunii tego mojego chrześniaka.A mi się jeszcze Ł rozchorował i dziś do lekarza idzie bo gardło już 3 dzień boli
Kciuki za wszystkie potrzebujące.
Fiore trzymam mocne kciuki trzymaj się.

Witam, oj pospałam dzisiaj długo. Wstałam i od razu zabrałam się za świeże bułeczki, które R. rano przyniósł. Z masełkiem i marmoladą - miła odmiana po świętach. Ledwo wstałam stopy znów opuchnięte, dzwonię do gina, ale nie odbiera. Będę jeszcze próbowała.
Pieszczoszka, mi od kilku dni zgaga odpuściła, ale zauważyłam, że brzuch jest trochę niżej, więc pewnie dlatego.

Hej
biggrin.gif

Swieta,swieta i po swietach.
U nas minely spokojnie,nawet pogoda dopisala.
M idzie wlasnie do pracy,a chlopaki maja jeszcze ferie.
Ida dopiero w poniedzialek.Chyba tu z nimi zgupieje.
Pogoda sie popsula,a ja ledwo chodze,zeby gdziekolwiek isc.

Ja mam wityte w czwartek,teraz juz co tydzien.
Termin mam na 6 maja,ale cos czuje ze urodze jeszcze w kwietniu...

Dzis nie najlepiej spalam.
Szlam do kibelka na siku ze 20 razy.
Wszystko mnie boli.
Brzuch coraz czesciej trwajdnieje.
Cos czuje,ze porod zbliza sie wielkimi krokami:szok:

Milego dnia

Mocne kciuki za potrzebujace &&&&&&&&&&&

reklama
tez mam termin z usg na 6 maja i tak mysle ze akurat w ten dzien zaczne rodzic. z miesiaczki mam na 1 maj wiec juz niebawem

moj mały tez ma ferie i dopiero w poniedzialek do przedszkola ehh caly tydzien znowu bedzie mi gderal non stop hehe no ale to nic jakos sie to przezyje

Do góry