reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
As super ze sie odzywasz nadal &&&&&& trzymam:tak:
pieszczoszka popros Laure zeby jeszcze 2-3tyg poczekala:-D
little_nina nie sluchaj takiego gadania:no: Trzymam &&&&&& zebyscie sie wyrobili z mieszkaniem i zamieszkali razem:tak:
Ja pije kawke, pozniej musze zabrac sie za obiad-dzis losos w folii z piekarnika mniam:tak:

Dorka czemu mi akurat łosoś nie podchodzi jedynie w galarecie to zjem jak dobrze zakwaszę.Wszystkim smakuje ,a mnie akurat ta ryba nie bardzo.As wszyscy się cieszymy ,że Trwacie w dwupaku pogłaskaj przez powłoki brzuszne Karolinkę i powiedz jej ,że jest bardzo grzeczną dziewczynką

Ja mam nadzieję że mój Mały jak najdłużej w brzuszku zostanie. Niby mam dwa terminy porodu, modlę się o ten z USG (15 maja), nie z OM (5 maja). A najbardziej przeraża mnie myśl że mogłabym przed terminem rodzić, wg tego z OM to 38 tydzień mam już chyba 20 kwietnia. A jeśli będzie grzecznie siedział i nie pchał się zbyt wcześnie, to jest szansa że z mieszkaniem w warunkach jako takich zdążymy!!

Littl_nina - może jak będziesz z Malutkim w szpitalu, to Twój mąż wszystko ogarnie? mój od 2 miesięcy jeździł za autem - wybierał, przebierał, nic mu nie pasowało, a jak urodziłam był z nami cały dzień, później pił z ojcem i dziadkiem, kolejny dzień był z nami, pił dalej, kolejny dzień z nami - i znalazł czas na zakupy (wanienka i kilka drobiazgów) i kupno auta. czasem facet musi poczuć nóż na gardle żeby się sprężyć. My do domu wracaliśmy swoim pierwszym autkiem, może Wy będziecie wracać do swojego domu?

reklama
little nina nie przejmuj sie tym,co mama mowi,matko boska,zamiast pocieszac to jeszcze straszy:crazy: przepraszam,ale sie wkurw...dlaczego ludzie musza takie rzeczy opowiadac,te najgorsze z najwiekszym zapalem...jednym wpuscic drugim wypuscic,wiem,ze nie jest latwo,ale sama sie tez szczegolnie na poczatku nasluchalam,jak w 3 miesiacu wozek kupilismy,bo to jeszcze do 6 m-ca mozna poronic..Moja gin powiedziala w poniedzialek,ze moga sie zdarzyc teraz wymioty bo maly ma wlasnie nogi kolo zoladka,wspomnij na wizycie,ale jest na pewno wszystko w porzadku <tuli>

Do góry