reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

WItajcie:-)

U mnie niestety dobrych wieści nie ma:-(. Nie zostane jednak mamą w maju 2012. Dzisiaj się pożegnaliśmy. Życzę Wam spokojnych ciąż, lekkich porodów i zdrowych dzieciaczków!!!

Pozdrawiam
Bardzo Mi przykro....:(

Ja dziś na USG NA POTWIERDZENIEtego co doktor powiedział w czwartek, mam jakieś dziwne przeczucie że nic z tego nie będzie , nic mi nie jest piersi jak by tez mniej bolą...zobaczymy popoludniu...

reklama
Patina26, myśl pozytywnie. Trzymam kciuki!!

Mnie czeka jeszcze kontrolne usg i muszę sprawdzać bhcg.

Ostatnia edycja:
WItajcie:-)

U mnie niestety dobrych wieści nie ma:-(. Nie zostane jednak mamą w maju 2012. Dzisiaj się pożegnaliśmy. Życzę Wam spokojnych ciąż, lekkich porodów i zdrowych dzieciaczków!!!

Pozdrawiam

bardzo mi przykro :( ściskam i mam nadzieję, że następnym razem sie uda :*

Ja dziś na USG NA POTWIERDZENIEtego co doktor powiedział w czwartek, mam jakieś dziwne przeczucie że nic z tego nie będzie , nic mi nie jest piersi jak by tez mniej bolą...zobaczymy popoludniu...
nie wolno tak myśleć!! będzie dobrze!!

Megis kochana bardzo mi przykro:(;( tulam CIę mocno!

Patina bedzie dobrze! myśl pozytywnie:tak: W czwartek masz usg?

nie nakręcajcie się dziewczyny! ja nie wiem, czy jest jakiś związek braku dolegliwości z poronieniem... z resztą po co denerwować siebie i Fasolkę?

u nas równe 7tygodni:) w czwartek idę na badania (krew, mocz itp.), aż mi się nie chce myśleć ile muszę czekać w kolejce - a nawet dwóch - do rejestracji i samego pobrania.. ehh..

mam ochotę na pierś z kurczaka po węgiersku... ale taką, że jak nie zjem, to się wykończę:)

ja się właśnie zastanawiam czy mam iśc do lekarza w tym tyg czy poczekac jeszcze 2 jak już będzie serducho dobrze biło

reklama
Do góry