reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

A ja na dziś dostałam misję wyboru koloru ścian do mieszkania. I wkurzam się straszliwie, bo takie mieszkanie wymaga bardzo jasnych, pastelowych ścian a ja nie cierpię takich kolorów. Będziemy malować najprawdopodobniej Beckersem, bo są genialne, ale wybór kolor pozostawia duuuużo do życzenia.
A mimo masy pastelowych odcieni, ja nadal nie widzę takiego jaki bym chciałam. Wszystkie pastele podchodzą pod brzoskwinie i pomarańcze, a ja potrzebuje kurczętakiego chłodnego baaaaaaardzo rozjaśnionego beżu. Jeszcze trochę i się wkurzę i zostaną białe ściany :[

reklama
Ja też dostałam Misia, jakiś przygarbiony ale i tak słodki :-D
Wczoraj też wyprałam misia, którego kiedyś dostałam od R., zajmie honorowe miejsce na półce z maskotkami :-D
Zabieram się za obiad, mam jeszcze plan skoczyć do miasta (choć miałam leżeć) i wpadło mi dodatkowe zlecenie, a to oznacza dodatkowe pieniążki. A jeszcze kolejna praca dla R. do napisania, na szczęście tylko na dwie strony.

Witam
Piszecie w takim tempie ze czlowiek na badania nawet pojechac nie moze:baffled::wściekła/y:
:-D:-D:-D
Ale cos tam doczytałam. W moczu oczywiscie wyszla mi glukoza coby nie bylo bez niespodzianek:-Dza kazdym razem cos mi wychodzi a jak powtarzam to jest ok...takie moje szczescie chyba.
Na szybko poprosze o kciuki gdyz moje szczescie pojechalo wlasnie do dentysty:szok:z tatusiem. Mam nadzieje ze da sobie cos zrobic, bo wypatrzylam mala dziurke. Zachecic sie nie dal kolorowa plomba gdyz jak to madrze ujal - biale mam i biale maja zostac, nie chce zadnych kolorow:szok::-Dale ogolnie byl nastawiony poza tym bardzo optymistycznie.
Pisalyscie o skurczach - ja mam juz duzo tych przepowiadajacych chyba, troche bolesnych z racji wielkosci mojego brzucha i ucisku na zebra w trakcie skurczu:-(jak mnie złąpie to kroku nie moge zrobic, wiec stoje jak idiotka i improwizuje ze niby cos tam:-Dale juz blizej niz dalej i tym sie trzeba pocieszac.
Zdrowka dla wszystkich chorujacych Wam maluchow - to jest bol jak dziecko jeczace jest w domu:baffled:wiec duzo cierpliwosci.

Witajcie!
Przepraszam,ale mam dzien "na nie":no:Rano wypilam kawe i zle mnie wziela,myslalam ze pomoze bo ledwo zipalam,a tu "dupa-jasiu".Poza tym wlasnie przyszly nowe rachunki,w tym "budynkowe" i sa jakies niescislosci,wiec musze przeszukac internet i znalezc odpowiednie ustawy prawne,bo chyba administratorowi cos sie klepki poprzestawialy:wściekła/y:No i jutro rozprawa w PL,ponoc ostatnia,wiec i tak zle i tak nie dobrze...jakkolwiek by sie nie skonczyla :-(
Maz poszedl niedawno do pracy,V i zwierzaki spia,a ja chociaz bym chciala cos zrobic(bo od dzis moge wiecej-WESZLISMY W 35TYDZIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)),to ciagle mam Leo ktory mi uciska nerwy i z tego wszystkiego zbilam sobie kolana,bo "mnie scielo z nog"-doslownie:sorry2: Licze,ze popoludnie bede miala spokojniejsze,czego i Wam Kochane zycze!

...wkurzam siebie sama,wiec moze lepiej ze dzis posiedze przed krzyzykami,a nie bede Wam smucic o dupie-marynie :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry