reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

ale się rozkręciło na forum:-D faktycznie ciężko nadrobić
za wszystkie wizytujące kciuki mocno trzymane:tak:
zanetaa ale ci się przytrafiło dobrze że już lepiej i uważaj na siebie
elvie zdrówka
z tymi ubezpieczeniami to jak człowiek nie przypilnuje to inni zlewają życzę załatwienia becikowych i wypłat z grupowego pozytywnie;-)
moja ciocia umarła w niedzielę jednak.....popłakałam sobie wczoraj. Przynajmniej już nie cierpi przez tego wstrętnego raka. Odpoczywaj, pewnie już jesteś ze swoim mężem****

piękna pogoda dziś będzie 20 stopniów:-) aż mi trudno uwierzyć że na świeta ma wrocić zimno
miłego dnia cieszę się że wszystkie dalej w dwupaku choć nie które z Was już tak bliziutko:szok::-)

reklama
Elvie dobrze że będziesz miała wsparcie do małej :tak::-D

Tynka niby nie wolno nic ale weź tu i oprzyj się pokusom... :no::-D

Pieszczoszka dostałam dziś misia z Bebilonu :-):-):-) dzięki za cynk :tak: Jula go ciąga na sznurku po mieszkaniu bo mówi że to piesek :-D:-D:-D

zanetaa ło matko, co za przygodyyy.... :szok: dobrze że wszystko ok :-):tak: i że mała w pozycji do wyjścia :-)

Paula ja tez dzisiaj dostałam misia z bebilonu :-) a jakies 3 tygodnie temu zamowiłam probki johnsons babyi tez przyszły

zanetaa no to faktycznie moze byc od lezenia na plecach bo w ciazy nie wksazane bo cos tam uciska i omdlenia wtedy sa od tego. ale najwazniejsze ze juz jest ok i Hanulka sie obrocila :-) super! no i ze wyniki tez dobre :tak:

a ja dostalam tego misia wczoraj :-) i probki tez :tak:

do mnie miś z bebilonu dotarł wczoraj:tak: mój york miał już na niego chrapkę:laugh2:
co do prasowania to ja bez tego ani rusz... nie lubię tego robić ale nie odpuszczam sobie bo dla mnie nie wyprasowane = pogniecione, nie estetyczne.... takie już moje zboczenie po mamie to mam;-) dla malucha wszystko wyprasowałam i w szafie już czeka:tak:
u nas dziś wcale nie jest zbyt ciepło jak rozwieszałam pranie to zmarzłam trochę :confused2:

zanetaa współczuję atrakcji...

&&&&&&&&&&&& za wszystkie wizytujące i potrzebujące!!
:-)

Zanetaa witaj w klubie,to samo mnie spotkalo na lezaco na ktg ;-) Dobrze jednak,ze Ci porobili wszystkie badania,dobra opieka nie jest zla :tak:I fajnie,ze Hania sie obrocila.
A tym ktore sie o to martwia,moj Leo tez jeszcze nie jest w pozycji,ale wiem ze ma jeszcze czas do samego konca na zmiane ;-)
Elvie,no przykro mi,ale fajnie ze siostra pomoze.
Dorka informuj co i jak z malenka.

Porobowalam sie dodzwonic do gina,po czym wyslalam mu sms'a,ze nie chce przeszkadzac i wysle mu maila...i tak o to,poslalam mu ostatnie wyniki badan(zrobione rankiem w dzien pojscia do szpitala-anemia tragiczna-nie dziwie sie,ze mialam kroplowki z zelazem i podpisywalam dokument o zgode do przetoczeni krwi w/w) oraz poinfromowalam,ze nie bede mogla sie pojawic na ostatniej zaplanowanej wizycie,bo mamy problemy finansowe.Jestem ciekawa co mi odpisze :zawstydzona/y:No glupio mi,ale przeciez pieniedzy znikad nie skombinuje,a musze miec cos odlozonego w razie wypadku(czy to na taxi czy na baby-sitter jezeli bym jechala na szybko do szpitala,jeszcze przed majem).Eh...zycie!

Witajcie dziewczyny
Chwilowo nie mam netu, remontujemy teraz pokój Franciszka a tam jest router wiec jestem odcięta;-)
Wpadłam na chwile do McDonald's pospisywać kontakt do dziewczyn z którymi dziś spotkamy się na warsztatach :) Do zobaczenia

Pozdrawiam wszystkie Majówki i trzymam kciuki za potrzebujące;-)

A ja jeszcze ani misia ani próbek nie dostałam:-( a zamawiałam też jakieś 3 tygodnie temu, pewnie lada dzień przyjdą :cool:

Żaneta współczuję atrakcji ale dobrze, że z małą wszystko ok :-)

Kciuki za pozostałe wizytujące&&&&&&&&&&&&&&

Moje ambitne plany co do porządków od wczoraj legły w gruzach. Mały dostał 39 stopni gorączki i big katar. Lekarz stwierdził wczoraj, że to może być katar alergiczny ale powiedzcie czy przy alergii może być temperatura?

Flaurka dzięki za fachowe info dot. ubezpieczeń. Już prosiłam tatę, żeby w swojej firmie zapytał, może akurat będzie szansa na dodatkową kasę.
My dostaniemy becikowe i każdy ze swojego ubezpieczenia.

Pozdrawiam gorąco!!!

Uh co te dzieci maja,i Elvie, i Dorka i teraz tez Twoj synalek Dusia :-( Moja dzis tez ma kupe co godzine i licze,ze na tym poprzestanie-widocznie wczorajsza zupka buraczkowa(dawno nie jedzona)podzialala na nia przeczyszczajaco :sorry:
Niech Wam szybko Dzieciatka zdrowieja!

reklama
Do góry