reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

czesc dziewczynki :happy:

Powodzenia na wizytach dzisiaj, mocno trzymam kciuki &&&&

ja tez od 6 na nogach , pojechalam rano do wydzialu komunikacji bo myslalam ze beda kolejki a tu szok :szok: pustki :-) jak fajnie zaraz weszlam i zaraz wyszlam:-p dłuzej mi podróz zajeła w tych korkach .. no ale przynajmniej nie stałam w kolejkach :tak:

teraz was doczytam, , odpoczne troche i skocze pozniej do sklepu po zakupki.

Milego dnia majóweczki :-)

reklama
Witam. Oczywiscie za wszystkie wizyty mocno 3mam kciukasy:-D

Ja dzis w nocy bardzo czesto wstawałam bo zgaga dokuczała ,sikałam chyba co godzine... pozniej mi sie chcialo ciagle pić:eek:
Nie wiem czemu ale od 2/3 dni jak chodze bola mnie miesnie przy kroczu... dziwne uczucie :confused2:
Dzwonilam do gin . zeby sie umowic na 3 kwietnia jak to co 3 tyg sie umawiam.Pani w recepcji mówi ,ze nie ma juz miejsc ,ze zapisze mnie na 10 kwietnia.Ja jej mowie ... ,że jestem prawie w 35tygodniu ciazy i jeszcze mam czekac tyle na wizyte? a ona do mnie ździwiona a co dzieje się coś ???(musialam cos wymyslic bo by mnie pinda spławiła) Wiec mowie ,ze duzo sie dzieje, bo upławy mam duze i rozne bole i tak dalej... dopiero po tych słowach nagle udalo sie jej mnie zapisac! Co za ludzie !!!

Pieszczoszka, dla mnie ten system jet chory, że kobieta w ciąży, czy się coś dzieje czy nie dzieje, musi się zapisywać i jeszcze jej mówią, że nie ma miejsc. Czasami coś się może dziać,a Ty o tym nie wiesz i co, kto później weźmie odpowiedzialność jak się coś stanie? To jest jakaś paranoja. Skoro lekarz ma jakiś limit to powinien sobie podzielić pacjentki na ciężarne i nieciężarne sprawiedliwie.
Na szczęście u mnie nawet jak idziesz na kasę to większość lekarzy umawia Cię już na wizycie na następną i już. U mojego gina nie ma że nie ma miejsc, facet przyjmuje nawet do 22.oo jak są pacjentki, no ale on kasuje.

Witam Majoweczki :tak:
Katasza,Zanetaa,annte,kilolek powodzenia na wizytach:tak:
Ja tez mam dzis wizyte na 16,poogladam mojego lobuza:tak:Zobacze czy juz sie obrócił:tak:
No to jeszcze kciuki za poterzebujace:tak:
Na 12 jeszcze z Misia ide do lekarza ciekawe co jej dolega:eek:Wczoraj caly dzien kaszlala i w nocy oczywiscie tez:-( Chociaz G sie nia zajal to ja nie spalam:no:
Milego wtorku :tak:

Mój gin dał mi swój numer telefonu kom i jak jest jakiś problem w rejestracji czy coś się dzieje to dzwonię do niego i po kłopocie:) Teraz też wyznaczył termin kolejnej wizyty na 16 kwietnia z zastrzeżeniem, że jakby się coś działo to dzwonić i przyjeżdżać:)

Ale mi sie nic nie chce...doslownie.

Eh...a ja do gina nie ide juz.W sensie,nie widze potrzeby.2 kwietnia mam usg kontrolne-poszpitalne,a potem jak sie cos zacznie dziac to przeciez wiadomo,ze sie jedzie na E.R.

Ollena
jak tam bole?

ooo to dziś sporo wizytujących... trzymam więc mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Tak w ogóle to dzień dobry!!!:-)

U mnie nocka ok :tak: najgorzej się obrócić na drugi bok bo spojenie mnie rwie i kręgosłup lędźwiowy :eek: poza tym nie narzekam.

Pieszczoszka może coś jesz takiego że ta zgaga Cię tak męczy... ???

dorka oby nic nie wyszło poważnego u Misi... :tak: &&&

annte nie stresuj się tak tym prasowaniem :-D ja prasuję na prawej stronie, kto by mi to kazał wszystko potem odwracać... :-D temperaturę mam ustawioną na max z lekką parą. Pieluszki i pościele na dużej parze. szybciej się rozprasowywuje :tak:

Dziewczyny, dajcie mi jakiegoś kopa na zapęd niech się wezmę za jakąś robotę, sterta prasowania, obiad, jakieś dokumenty a ja leże i bb w kółko, to jakiś nałóg.
Wyłączam się, bez odbioru! :-D

A ja wczoraj wysprzątałam na błysk całą górę i żałuje. Po pierwsze nie mam co robić dziś już, po drugie się nacierpiałam przez noc. Plecy mnie znowy strasznie bolą, nadal żeberko i twardnieje mi brzuch i boli jak na okres :/ Dzisiaj mam przykazane przez TŻ, że mam absolutnie nic nie robić :wściekła/y:

reklama
Do góry