reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

U nas dzisiaj obiadek sloiczkowy, Eryk je po prostu uwielbia, na deserek dostanie banana a pozniej jednego biszkopta:tak: :-) W miedzy czasie oczywiscie cos do picia, choc nie lubi pic:no:

reklama
No schabik smakował i to bardzo... musiałam dokładkę robić :-)
Aga fajnie masz że Eryk je słoiczkowe danka. MIchaś nie cierpi wręcz, muszę mu codziennie coś gotować bo słoiczka nie tknie:confused:

no na pewno wyrostka:tak:
u nas ze słoiczkami tez zaczyna być ciezko zawsze byly na czarna godzine jak nie zdarze nic nagotowac ale teraz Emi i ch nie chce przywykła do domowych zupek
ja tez daje kiwi w ogóle juz chyba wiekszosc owoców Emi probowala

Spieszę poinformować, że Iga pokochała biszkopty - w dwa dni poszła wielka paka. :szok:

Remeny - mama znalazła jakis przepis na masę mezmleczną, więc mysle, że lada chwila ci tu wkleję. :tak:

Karola7 to super!! Eryk tez wcina biszkopciki, tyle, ze dostaje, raz na jakis czas. bo tak to by pewnie tez cala pake pochlonal:szok: ;-)

Iga też jest oficjalnym biszkopto i paluszkożercą, na nic moje dotychczasowe starania o unikanie cukru, soli i sztucznych konserwantów :no:
Wczoraj Marka pobiła, bo nie chciał jej dać gryza kanapki :szok: Dobrze zrobił, bo była takim dziwnym, pikantnym, azjatyckim sosem przesmarowana. Skąd w niej tyle agresji?!? Przecież nie z Teletubbies?!? Chyba, że z Markiem po kryjomu jakieś mordobicia ogląda i już widać tego efekty.

Hej!
Mam pytanko, jakie dajecie dzieciaczkom parowki, bo ja tu w polskim sklepie wyszukalam wieprzowe i nie wiem czy moge je dawac Patiemu :confused: :happy:
Dynia Pati tez zawsze wkracza do akcji jak widzi, ze ktos je kanapke. Po prostu uwielbia chleb :-) A jakie Ty dajesz malej paluszki, takie twarde, solone :confused:
Karola7, iga29 nasz maly tez uwielbia biszkopty ale bardziej mu podchodza te mieciutkie, niz te kruche :tak: W ogole to jest maly pasibrzuszek, je prawie wszystko, choc ostatnio nie bardzo mu podchodzi kaszka na mleku, chyba mu sie przejadla :baffled: no ale ile mozna jesc to samo :happy:

Anetka, ja tez mam ten problem z parowkami i wybieram takie przeznaczone dla dzieci, jest ich mnostwo, ze az glowa boli:szok: :eek: . Eryk zajada sie paroweczkami cielecymi:tak:

reklama
aga29 dzieki za odp. Niestety u nas w polskich sklepach nie widzialam takich paroweczek dla dzieci:no: Pewnie bede musiala poszukac w tutejszych sklepach, choc nie wiem dlaczego, ale bardziej jestem przekonana do polskich wyrobow :tak:

Do góry