reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

reklama
Mi się nie spodobało jak robiła zapiekankę i wkroiła taką brudną cebulę. Tak mnie to obrzydziło, że jej nie oglądam......bleee
No ale babka faktycznie ładna....

A mnie do Nigelli to chyba nic nie obrzydzi ;) . A ja nadal uważam, ze jej z szerokimi biodrami do twarzy :laugh:

A tak wyglądał sosik serowy Madzi S w moim wykonaniu. Nie było netu to i obiad zrobiłam :D Pycha!
g16go.jpg

mniam mniam pysznosci!!

ja wczoraj rybe dorsza filet zapiekłam w piekarniku posoliłam i oliwka polałam a na 10 min przed wyjeciem z piekarnika polałam sosikiem ( śmietanka rozbełtana z jajkiem ) było pyszne ;)

Kurcze... a waszych przepisach czesto widze pieczarki i ... ciarki mi przechodza po plecach... jecie????????????
Nam mowili, ze grzyby (i orzechy ziemne) to ostatnie rzeczy, jakie mozna wsuwac podczas karmienia... no i jak to sie ma ?????????

Ja grzybki jadłam i Marysia dostała kolki, orzeszki też jadłam (we łbie mi to karmienie pomieszało, bo orzechów nie znoszę wszystkich bez wyjątku) i dostała wysypki na paszczy. W związku z czym obie rzeczy zarzuciłam. A od dziś zarzucam także wszelki herbatniki, bo mnie Remeny uświadomiła, że również noszą w sobie ślad krowiego mleka :mad: ::) ::) ::).

reklama
Kira z tą odwagą to u mnie nie tak ja po prostu nie pomyślałam że małej grzybki - pieczarki mogłyby zaszkodzić zjadłam i nic nie było ;)

Do góry