reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
mmm... właśnie zjadłam frytki, jajko sadzone na szynce, pomidorki z cebulą, octem i ziołami i maślanka....
aaale mi dobrze....
aaale mi dobrze....
Kachna321bum
Hehe... Widzę, że Wy też macie ciekawe pory na jedzenie Ja po mojej kolacyjce już o 5.30 obudziłam się z głodu, wybijała 6.00 jak wstałam i zaczęłam szukać jedzenia.
karola7
Mika przecie ja zartowała, że to przestepstwo. Ale przy karmieniu niestety mogą być sensacje z dzidzią nawet przy 3 jabłuszkach
No, a ja rozpoczęłam akcje gotowanie i zamrażanie. Na razie zrobiłam pierożki z mieskiem i się mrożą. Po porodzie bedą jak znalazł. ;D
No, a ja rozpoczęłam akcje gotowanie i zamrażanie. Na razie zrobiłam pierożki z mieskiem i się mrożą. Po porodzie bedą jak znalazł. ;D
reklama
Spoko Karola7, przeciez sie nie gniewam.
Tez bym chciala robic i mrozic, ale nie mam na to weny, ani tak pojemnej zamrazarki.
Przez pierwsze tygodnie bede sie usmiechac do Mamy i babci, ktore mieszkaja pietro nizej lub zapedze meza do garnkow.
NIEE.. po niezbyt dlugim zastanowieniu stwierdzam, ze ta druga opcja jest chyba malo realna.
Tez bym chciala robic i mrozic, ale nie mam na to weny, ani tak pojemnej zamrazarki.
Przez pierwsze tygodnie bede sie usmiechac do Mamy i babci, ktore mieszkaja pietro nizej lub zapedze meza do garnkow.
NIEE.. po niezbyt dlugim zastanowieniu stwierdzam, ze ta druga opcja jest chyba malo realna.
Podziel się: