reklama
karola7
Fanka BB :)
Karolla mega szkodliwe to raczej nie. ale kawa wyplukuje wapń, no a do tego jeszcze kofeina. Mi tez sie zdarza czasem zgrzeszyć. Ale mój gin powiedzial na początku ciąży, że maleńkie ilości kawy, albo wina do obiadu nie zaszkodzą. Oczywiście, jak ciężarna ma na nie ochotę. A w niektórych poradnikach pisza, żeby w ciąży nie pic wiecej niż 1-2 slabe kawy dziennie.
Rozgrzeszona? :laugh:
Rozgrzeszona? :laugh:
dynia
papla maniakalna
Ja wypijam kawusię codziennie, z ekspresu lub rozpuszczalną. Moja gina powiedziała, że nie ma takiej konieczności aby rzucać kawusię, a jeśli lubię i czuję potrzebę to mam pić i już. Oczywiście nie pięć dziennie, jedna góra dwie, nie powinny mieć złego wpływu ani na mnie ani na dziecko.
ja piję kawę tylko kiedy mam wyraźnie niskie ciśnienie typu 105/55 mmHg... w innych przypadkach po prostu źle się po niej czuję...
poza tym to jest taka oszukiwana kawusia:
1 łyżeczka neski + 1 łyżeczka inki -> zalać wodą do 2/3 kubka i resztę uzupełnić spienionym mleczkiem... pyszne
poza tym to jest taka oszukiwana kawusia:
1 łyżeczka neski + 1 łyżeczka inki -> zalać wodą do 2/3 kubka i resztę uzupełnić spienionym mleczkiem... pyszne
gosiaf
Fanka BB :)
O RANY ALE PRZEDOBRZYŁAM, taka byłam głodna i zjadłam na obiad 8 pierogów ruskich i mam teraz za wysoki poziom cukru!!!!!!! mam wyzuty sumienia!
biedne moje maleństwo...
jak mi ciężko z tą dietą! już sama nie wiem ile czego moge zjeśc ale dolina!
biedne moje maleństwo...
jak mi ciężko z tą dietą! już sama nie wiem ile czego moge zjeśc ale dolina!
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Ja też piję kawusię 1 dziennie, neskę z 1 łyżeczki z dużą ilością mleka. Moja ginka powiedziała, że nawet dla mnie wskazane skoro mam tak niskie ciśnienie, żeby móc funkcjonować. I mam ją pić do godz 13. hehe bo później nie mogłabym zasnąć. Ciekawe, ciekawe i tak nie mogę hehe
reklama
Podziel się: