reklama
No ja właśnie wcinam masę warzyw mam teraz na nie taką ochote kupiłam kalafiora to moze ugotuje jutro lub tez surówke zrobię ja mam dziwny posmak w ustach po kawie z mlekiem w ogóle mleko ciepłe mi nie służy ale kubek zimnego jak najbardziej!!
Dobrze że zgagi jeszcze (odpukać) nie mam a wy??
Dobrze że zgagi jeszcze (odpukać) nie mam a wy??
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
JA MLEKO PILA BYM CIAGLE bez wzgledu na temperature, a o kawie wyczytalam z madrej medycznej ksiazki ze wyplukuje witaminy b i mineraly......!!!!!!!!!!!!!!! w tym magnez!!!!!!!!!!!! sama czasem lyka wzielam od meza teraaz chyba juz nie bede....
I
Izzabela
Gość
Oczywiście wstaję - i co widzę? Moja siostra, bose i rozczochrane stworzenie, w piżamie siedzi sobie z wypiekami na twarzy i śledzi dzielnie babyboom ;D
My dziś na śniadanie bardzo uroczyście bo z samego rana mój mąz wrócił i przywiózł jakiś specjał - ziemniaki tymiankowo-cytrynowe. Trochę mnie po nich paliło, ale przyznam, że w połączeniu z usmażoną przez moją kulinarnie utalentowaną siostrę rybką było bardzo dobre.
Na obiad zjedliśmy naleśniki z serem i dressingiem truskawkowym, a przed chwilą zjadłam galaretki lodowe *_*
My dziś na śniadanie bardzo uroczyście bo z samego rana mój mąz wrócił i przywiózł jakiś specjał - ziemniaki tymiankowo-cytrynowe. Trochę mnie po nich paliło, ale przyznam, że w połączeniu z usmażoną przez moją kulinarnie utalentowaną siostrę rybką było bardzo dobre.
Na obiad zjedliśmy naleśniki z serem i dressingiem truskawkowym, a przed chwilą zjadłam galaretki lodowe *_*
karola7
Fanka BB :)
No a ja dzisiaj na sniadanko 50 gram glukozy - obrzydliwe, a jaka zgaga po tym. No ale to juz za mną. A na obiadek piersi w sosie cebulowym i kasza gryczana - pychotka.
Myfa to ja mam tak samo z tym posmakeim - po surowym i jeszcze po słodkim (ale jakos mi to nie przeszkadza w jedzeniu slodyczy, zawsze mam nadzieje, że tym razem nie bedzie ))
Myfa to ja mam tak samo z tym posmakeim - po surowym i jeszcze po słodkim (ale jakos mi to nie przeszkadza w jedzeniu slodyczy, zawsze mam nadzieje, że tym razem nie bedzie ))
I
Izzabela
Gość
Ja po kwaśnych owocach mam strasznie gorzki posmak w buzi, normalnie blee. Albo po paście do zębów, po zjedzeniu sera żółtego. Zrobiłam tak dzisiaj rano i musze szczerze przyznać, że to chyba najgorszy błąd jaki zrobiłam...
reklama
Podziel się: