reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

karolla zazdroszcze Ci ze mozesz jesc warzywa surowe mi poz marchewka z jablkiem nic nie wchodzi no moze jeszcze pomidor...... po surowiznie mama taki beznadziejny posmak ......po owocach tez ale je czasem wcinam

reklama
No ja właśnie wcinam masę warzyw mam teraz na nie taką ochote kupiłam kalafiora to moze ugotuje jutro lub tez surówke zrobię ja mam dziwny posmak w ustach po kawie z mlekiem w ogóle mleko ciepłe mi nie służy ale kubek zimnego jak najbardziej!!

Dobrze że zgagi jeszcze (odpukać) nie mam a wy??

JA MLEKO PILA BYM CIAGLE bez wzgledu na temperature, a o kawie wyczytalam z madrej medycznej ksiazki ze wyplukuje witaminy b i mineraly......!!!!!!!!!!!!!!! w tym magnez!!!!!!!!!!!! sama czasem lyka wzielam od meza teraaz chyba juz nie bede....

Oczywiście wstaję - i co widzę? Moja siostra, bose i rozczochrane stworzenie, w piżamie siedzi sobie z wypiekami na twarzy i śledzi dzielnie babyboom ;D

My dziś na śniadanie bardzo uroczyście bo z samego rana mój mąz wrócił i przywiózł jakiś specjał - ziemniaki tymiankowo-cytrynowe. Trochę mnie po nich paliło, ale przyznam, że w połączeniu z usmażoną przez moją kulinarnie utalentowaną siostrę rybką było bardzo dobre.
Na obiad zjedliśmy naleśniki z serem i dressingiem truskawkowym, a przed chwilą zjadłam galaretki lodowe *_*

No a ja dzisiaj na sniadanko 50 gram glukozy - obrzydliwe, a jaka zgaga po tym. No ale to juz za mną. A na obiadek piersi w sosie cebulowym i kasza gryczana - pychotka.
Myfa to ja mam tak samo z tym posmakeim - po surowym i jeszcze po słodkim (ale jakos mi to nie przeszkadza w jedzeniu slodyczy, zawsze mam nadzieje, że tym razem nie bedzie ;) :D))

Karola7 ja tak samo z owocami mam wiem ze bede miala dziwny posmak ale wcinam je..... a slodycze - jak ja chciala bym miec wstret do nich.....
buziaki
ps. kisiel dzisiaj chyba na kolacje zjem ... pewnie sie nie najem...

Ja po kwaśnych owocach mam strasznie gorzki posmak w buzi, normalnie blee. Albo po paście do zębów, po zjedzeniu sera żółtego. Zrobiłam tak dzisiaj rano i musze szczerze przyznać, że to chyba najgorszy błąd jaki zrobiłam...

reklama
Do góry