reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Ha, ja dzisiaj bez męża, wraca jutro na cały dzień, więc jak na razie - dziś na śniadanie (dość prędkie) były spagetti z pudełeczka. Na obiad pomidorowa z makaronem i kurczak z makaronikiem. Na kolację zapiekanka ze szpinakiem, czyli po prostu nie ukrywajac - ser, szpinak, ziemniaki i jajko :D

reklama
Post wyprodukowany przez moją siostrę, która od rana niby sprząta w moim mieszkaniu, bo u nich remont. Wprowadziłam drobne poprawki (tej to dobrze - tu pizza, tu spaghetti z tunczykiem, tu to, tu tamto a biedna Izunia w kółko na chińskich zupkach ;D)

A poza tym to muszę jej powiedzieć, żeby sobie konto u nas założyła, bo w kółko u mnie siedzi i pisze.. a ja jej mowie, ze nie mam syna, tylko sie cory spodziewam i od razu bedzie widać, że to nie ja ;D. A dziś mi się jej nie udało przypilnować :)

wkoncu dzisiaj zrobie moje kochane łazanki oczywiscie zaraz po nich lyszka kinku obowiazkowo bo jak mnie wzdymie to bede jak balon latac pod sufitem ;-)
a Wy kochane co dzisiaj szykujecie?

Ja wciągnęłam właśnie kinder bueno ;) a co do obiadku to nie mam żadnej koncepcji na szybki obiad po pracy nie chce mi sie już nic wymyślać
wczoraj zrobiłam sałatke jarzynową pychotka!

Ja mam teraz jazde na zwykle biale bulki z twarozkiem lub serkiem topionym i wlasnie taka kanapeczke sobie zrobie po powrocie z pracy!

reklama
Do góry