reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

A ja wczoraj o 21.00 dostałam takiego głodu że ho ho i miałam w szafce tylko strarą bułkę (jadam teraz u teściów ;D ) no i tę bułkę pokroiłam i w jajku zamoczyłam i na patelni podpiekłam do tego cały pomidorek i miałam taka kolacyjkę ;) ;D moze nie wykwintne danie ale szybkie i smaczne!!!

reklama
Karolla danie odlotowe. U nas wczoraj zapikaneczki z bulek i serka były - pychotka, nawet nie chce liczyc ile zjadłam, ale co tam.

Chyba mamy te same smaki bo bułeczki z serkiem też za mną chodza i znowu ochota na placuchy ziemniaczane wraca
chyba sobie w weekend zrobię!!

Ja dziś dietetycznie, bo mąż pojechał do końca tygodnia, do soboty poranka do Anglii w trasę, więc ja dziś prościutką zupę paprykową, a do tego wyjątkowo skromnie Kotleciki fasolowe od mojej siostrzyczki ;D a do tego ogóry konserwowe.

A na kolację pewnie wcząchnę ryż z jabłkami, bo ten przecierek już od dawna za mną chodzi :D O ile nie zjem po drodze i na kolację nie będzie czegoś innego :D

misiaq, normalnie :D

Na paprykę gotującą się w wodzie wlewam karton soku pomidorowego i przyprawiam według uznania.. to robiła kiedyś moja mama - i choć mi wyszło w miarę niezłe, to radzę dodać troszeczkę mniej wody, bo mi wyszedł syrop o smaku zupy ;D

reklama
Ja mam ostatni ciągle ochotę n amajonez, w grę wchodzi sałatka warzywna lub inna, kanapki z majonezem, plastry wędliny z majonezem lub bułka posmarowana majonezem. Nie wiem co mi odbiło, bo przez ponad 4 lata nie jadlam majonezu prawie w ogole, a salatki robilam na jogurcie z niewielkim dodatkiem majo do smaku.

Do góry