reklama
karola7
Fanka BB :)
No ale tak odrobinkę, nie zaszkodzi, co? Jak tak baaaaardzo sie chce
A co do pokantnych rzeczy, to kupowałam ostatnio na bazarku pomidorki i nie wiem skąd, ale jak przyszlam do domu to oprócz pomidorków znalazłam też czuszkę . I co tu z nią zrobić? Bo jeść nie zamierzam, no i chłopaki moje też
A co do pokantnych rzeczy, to kupowałam ostatnio na bazarku pomidorki i nie wiem skąd, ale jak przyszlam do domu to oprócz pomidorków znalazłam też czuszkę . I co tu z nią zrobić? Bo jeść nie zamierzam, no i chłopaki moje też
A ja teraz uwielbiam musztardę i ketchup pychota słuchajcie skoro nam to smakuje to dzidzi raczej nie zaszkodzi ja bym nie dramatyzowała
tak samą jest przecież z wieloma innymi rzeczami jak cola, kawa. wino, piwo też szkodliwe ale ciut ciut nie zaszkodzi !!!
tak samą jest przecież z wieloma innymi rzeczami jak cola, kawa. wino, piwo też szkodliwe ale ciut ciut nie zaszkodzi !!!
karola7
Fanka BB :)
Anetka cos ci znajdę(masz jakies preferencje co do skladników?), ale najpierw obiecana polowinkowa szarlotka
najpierw w calości
teraz juz podana - prosze sie czestować
No a na deser bedą jeszcze bezy - ale to za jakies 3 godzinki jak sie wysusza
najpierw w calości
teraz juz podana - prosze sie czestować
No a na deser bedą jeszcze bezy - ale to za jakies 3 godzinki jak sie wysusza
O KURCZE KAROLA!!! ale mi smaka narobiłaś no nie wyrobię!!!
Aneta moge ci podpowiedziec jak zrobić sałatke z brokułów - dużo żelaza mają
należy wrzucić brokuły lekko rozdzielone na różyczki do wrzątku na 5 min nie dłuzej mają być jedrne potem wyciągasz cedzakiem
i pod zimną wode to kolor zostanie ładny, poczekaj aż wystygną, ugotuj 2 jajka na twargo jak ostygną obierz i w kostke pokrój
do tego drobno cebulkę w kostke pokrój, ogórek kiszony 2-3 szt w kostkę i kukurzydze z puszki na oko
składniki lekko wymieszaj, posól, popieprz i zrób sos z majonezu 3łyżki, 1łyzeczka musztardy, do tego trochę maggi w łynie i jak ktoś lubi
1 ząbek czosnku wyciśniety ale ja nie zawsze daje mieszasz składniki sosu polewasz i na 1 godz do lodówki jak sie "przegryzie " jest super!!!
Smacznego!!
Aneta moge ci podpowiedziec jak zrobić sałatke z brokułów - dużo żelaza mają
należy wrzucić brokuły lekko rozdzielone na różyczki do wrzątku na 5 min nie dłuzej mają być jedrne potem wyciągasz cedzakiem
i pod zimną wode to kolor zostanie ładny, poczekaj aż wystygną, ugotuj 2 jajka na twargo jak ostygną obierz i w kostke pokrój
do tego drobno cebulkę w kostke pokrój, ogórek kiszony 2-3 szt w kostkę i kukurzydze z puszki na oko
składniki lekko wymieszaj, posól, popieprz i zrób sos z majonezu 3łyżki, 1łyzeczka musztardy, do tego trochę maggi w łynie i jak ktoś lubi
1 ząbek czosnku wyciśniety ale ja nie zawsze daje mieszasz składniki sosu polewasz i na 1 godz do lodówki jak sie "przegryzie " jest super!!!
Smacznego!!
Myfa80 pisze:pikantnych rzeczy nie powienno sie jesc w ciazy...maluszki juz czuja smaki..... :-)
ja tam nie wiem ale czytałam, ze jeżeli sama Mama jest w stanie znieść smak pikantnych czy nawet ostrych potraw to moze wcinać ile wlezie ja tam uwielbiam musztardę i ogórki konserwowe i sobie jem kiedy przyjdzie na to ochota Cały czas uważam, ze jezlei sie je w rozsądnych ilosciach to nie jestsmy sobie w stanie zaszkodzić bo na zdrowy rozsądek - jeżlei będziemy wcinac jabłka, nbanany, kiełbaski, ciastka, ketchup i inne kilogramami to normalne, ze wpłynie to na nasz stan zdrowia
reklama
Podziel się: