reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Klara prosze bardzo. Ugotowane ziemniczaki mielisz w maszynce. Stolnice posyp maką, dodaj jajko, albo dwa, mąkę i sól. Wszytsko zagnieć. Jeśli ciasto bedzie zbyt klejace dodaj jeszcze mąki (ja wszystkiego daje na oko, wiec konkretów ci nie podam). Ugniec ciasto i dalej tak jak pamiętasz - wałeczki, kroisz , na wrzatek i jak wyplynał to gotowe.

moje juz gotowe - pycha

reklama
Karola smacznego !!!
Pamietam że u mnie jadło sie kopytka z cukrem, masełkiem i bułką tartą podgrzane to na patelni jak zasmażka na kalafior
hmm pychotka!!

z cukrem nigdy nie jadłam, ale z buleczka na masełku - pychotka, szkoda tylko że tak mało zostało :( no i ze teraz tak plecki po tym bolą. CHyba niezbyt mi słuzy "odpoczywanie" w domu. Jakaś głupia jestem i zamiast leżeć i czytac to sprzątam, gotuję, prasuję i nadrabiam wszystkie zaległościa plecki bolą coraz bardziej no i brzunio jak kamień :mad:

Hej dziewczynki,jak tu apetycznie.....Też zjadłabym pierożki albo kopytka...Ostatnio jednak puchną mi palce,więc omijam kuchnie.

No właśnie Karola nie zrobiłam ,ale dzisiaj jest już troche lepiej(obrzeki maleją ,mam nadzieje ,że znikną na zawsze!!).Kupiłam już dzisiaj dwie piersi giganty(mój mąż to obrzarciuch) ;D ;D i zrobie jutro na obiad.Napisze czy sie udały :) :)

reklama
ech ja wcinam kaszke nestle ta od 10 miesiaca dla bobasow....z witaminami i zelazem :-) morelowa pycha...z sokiem jeszczez ....wiem ze to kaloryczne ale raz na tydzien taka uczte sobie robie....zdrowa...
polecam

Do góry