reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

A ja wczoraj prawdziwy obiadek Mamusi - przywieziony przez Siostrę z domu rodzinnego :) wieuc - pyszna kapustka + kotleciki zawijane z pieczrkami i kwasna kapustką + ziemniaczki :) a dzisiaj klopsiki w sosie pomidorowym - zrobione pzrze Mamę oczywiście a w kolejce czeka leczo :)... mniam, mniam, mniam.....

reklama
Podaje przepis na tiramisu z lenistwa wklejam fotki!!
Ja robie bez truskawek i melisy ale jest pyszne!!
Acha i w lodówce trzymam krócej niz 12 godz!!
dsc024033fm.jpg

sposób podania
dsc024041eb.jpg

smacznego

Dzisiaj zerwałam się z samego rana i od pół godziny mam juz podszykowany obiad. Zrobiłam mielone kotleciki. Dziś wraca maja córcia od babci i dziadzia- była tam tydzień. Strasznie mi się tęskniło za nią :(. A obiadzik zrobiłam dla dziadzia, bo jeszcze dziś, zostawia babcię i wraca do domciu (200km), więc głodnego puścić go nie mogąę.

kurcze trochę je przesoliłam, soliłam na oko. :(

A ja wczoraj o 21.00 robiłam zupkę krem z brokułow i do tego grzaneczki mam już na dzisiaj pierwsze danie obiadowe zrobione,
oczywiscie wczoraj zjadłam talerz zupki wieczorem :) a co tam!!! :D

Karolla wygląda pycha - może w weekend sprobuję. A my dzisiaj soagetti na obiadek. Nawet Mati zjadł jako drugie drugie danie ( w godzine po przedszkolnym :) - łakomczuszek)

U mnie dzisiaj pomidoroweczka, ja z makaronikiem, maz z ryzem. A na drugie nalesniki, jak kto woli, z serem, drzemem i kilka z pieczarkami, salami i serem zoltym, zapieczone. Pewnie jedngo bede przegryzala drugim:)
Na deser winogronko.

reklama
Do góry