reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

a ja właśnie wsypałam do jogurtu o smaku pieczonego jabłka łyżeczkę sody oczyszczonej i zamiast jogurtu otrzymałam jogurtowy mus :) hehe, chciałam zwalczyć zgagę i coś przy okazji zjeść :) pycha! :) no i zgagi nie ma ;)

reklama
Misia powiedz mi jak ty czujesz zgagę ?? Bo ja ostatnio lezałam w łóżeczku wieczorem i miałam
taki ból w kaltce piersiowej - znaczy sie w gardle blisko mostka cos strasznego
bolało jak czort!! Czy to mogłabyć zgaga ??? :( :-[

to jest umiejscowione za mostkiem czasem podchodzi aż pod gardło, ale boli tak paląco, jakbys wypiła coś żrącego albo gorącego... a nie daj boże ci się odbije to wtedy czujesz to w ustach, brrrrr :(

Wczoraj o 22.00 wzięło mnie na pizze ale nie taką z pizzeri tylko domową wiec zrobiłam ciasto sama, pieczarki były :)
serek też i za 30 min była gotowa mój mąż stwierdził że jestem nienormalna bo szybciej możnaby zamówić
ale ja chciałam taką swoją własną - dzisiaj tylko do mikrofali w pracy i mam obiadek jak nic!!

No to faktycznie masz powera ;D o tej porze to ja przewracam się na drugi bok ;D

Nie wiem co się dzieje ale ostatnio odpadam godzina 20-21 poprostu padam jak mucha :D mężunio czuje się osamotniony - chyba muszę mu to wynagrodzić ;) biedak remontuje i remontuje - dziś kończy pokoik dzidzi ;D
Dodam, że jedną ścianę wczoraj pomalowałam sam (prawie bo górnej partii nie dałam rady) ;D mąż myśłałam ze mnie zabije za to :D :D ale ja musiałam zrobić to po swojemu :D wyszło suuper.

Ogólnie zmęczona już jestem tym bałaganem ile by człowiek nie sprzątał to i tak brudno przez remont. ;D Ale juz niedługo max do końca tygodnia :D

Właśnie - święte słowa - ale plusem jest to, że mam już GAZ ;D ;D więc ciepła woda i wogóle - szczyt marzeń ;)

Mnie wczoraj wzięło na cycki z kury pieczone w rękawie foliowym w piekarniku bo soczyste są do tego kapelusze
pieczarek w jajku i bułce tarce usmazone na patelnii i sałatka grecka - pychotka była mniam mniam !!

reklama
Do góry