U nas cycek juz dawno poszedł w odstawkę,więc nocki spokojne.Ala śpi od 20 do 6 rano, czasem sie przebudzi , cos pomruczy i spi dalej! A rozkład jazdy wygląda u nas tak:
6. mleko okolo 180 ml
8-9 kaszka ryżowa na mleku z tartym jabluszkiem lub deserkiem
12-13 obiadek swój lub sloiczek
15-16 mleko
18 deserek lub mleko
19.30 kapiel
20 mleko
Czasem sie buntuje i wypija malo mleka po poludniu lub w ogole go nie chce, oprocz tego w ciagu dnia wypija ok. 200 ml soku lub herbatki, wody w ogole nie chce, chociaz twardo przyzwyczajałam, alke widac woda nie smakuje jej wcale. W sumie to tez mam dylemat ile taki czlowieczek powinien zjadac, zeby w pelni zaspokoic potrzeby organizmu
ktoś wie? pewnie tylko samo dziecko zna odpowiedz, wiem żedzieciaki same sobie regulują i tak jest OK :-)
6. mleko okolo 180 ml
8-9 kaszka ryżowa na mleku z tartym jabluszkiem lub deserkiem
12-13 obiadek swój lub sloiczek
15-16 mleko
18 deserek lub mleko
19.30 kapiel
20 mleko
Czasem sie buntuje i wypija malo mleka po poludniu lub w ogole go nie chce, oprocz tego w ciagu dnia wypija ok. 200 ml soku lub herbatki, wody w ogole nie chce, chociaz twardo przyzwyczajałam, alke widac woda nie smakuje jej wcale. W sumie to tez mam dylemat ile taki czlowieczek powinien zjadac, zeby w pelni zaspokoic potrzeby organizmu
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)