reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

JA też kocham mambę. Szczególnie malinową, wtedy to już po prostu nie można mnie od niej odciągnąć. Codziennie po 3-4 kosteczki, żeby coś jeszcze na jutro zostało. Więc razem wychodzi 5-6 kosteczek dziennie ;D

reklama
No a ja przed chwilą (godz 22!!!) zjadłam pól kilo winogron - a podobno za dużo nie można. ale tez czytałam, że te nasze zachcianki to sygnał od organizmu czego potrzebuje. Więc hulaj dusza

Moja położna dzisiaj powidziała, żeby jeść dużó warzyw i owoców i jeśłi pić soki to albo te jednodniowe z marchwi albo robić samemu bo te kupne to dużo cukru mają ;D więc lepiej robić samemu.
Dopóki jest taki wybór zieleniny mamy ją pochłaniać zamiast sztucznych produktów - chyba dziśna obiadek kalafiorek będzie :D

Rybko ja właśnie codziennie mam do pracy kupiony jednodniowy soczek marchwiowy pychotka!!
A wczoraj zgadnijcie na co mnie znowu naszło ............. oczywiście na placuszki ziemniaczene :D ;D
przecież to tez w końcu warzywka ;D ;D ;D

Dziewczyny a skąd bierzecie te jednodniowe soczki marchewkowe? W sklepie można dostac, czy to u pań, które robia na poczekaniu?

Karola w sklepie w szklanej butelce ja kupuję firmy marwit codziennie świeże
ale wiem że sa też innych firm popytaj na pewno dostaniesz!!

Dzięki - jutro sprobuję, jak dam rade wcześniej wstać, bo mam na 8 , więc pobudka o 6 :(. No ale w domku bedę o 12 ;D i odpoczynek. Bo jak na razie to kłopotów z porannym snem nie mam. Odrobilam to pewnie jednej nocki jak przez 2 godzinki nie moglam zasnąć i buszowałam z nudów po forum

:)Zachcianki Zachcianki zawsze chce mi się czegoś czego nie ma akurat w domciu , a jak już mężuś przyniesie to się odechciewa. Ale na kilogramy jem grejpruty

reklama
Do góry