reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Antares77, a nie wiesz, czy z zurawinki nie obniza cisnienia???? Nie pamietam i wolalam nie ryzykowac, bo mam i tak juz makabrycznie niskie. (dzisiaj rano bylo 83/47)

reklama
Ten jogurcik z żurawinka to pyszna rzecz Antares - popieram. No i jeszcze maslanka truskawkowa tej samej firmy - mój mąż zjada tego litry z płatkami. Mi juz przeszło bo ile mozna jeśc takie same śniadanka ;). No ale wczoraj na kolacyjkę śledzik w sosie smietanowym - pychotka i jeszcze na dzisiaj troszke zostało ;D

No a my dzisiaj z Matusiem (bo Tatuś pojechał) zjedliśmy na obiadek placuszki z jabłkiem - pychotak, tylko chyba troszkę za dużo zjadłam. No a w sklepie mały zobaczył sałatkę warzywną i zapytał czy mu taka zrobię. No i sobie pomyslałm, że to dobry pomysł. Więc zaraz kończę wizytę na forum i do krojenia :(. No ale potem będzie wyzerka :laugh:

Kira25 pisze:
Antares77, a nie wiesz, czy z zurawinki nie obniza cisnienia???? Nie pamietam i wolalam nie ryzykowac, bo mam i tak juz makabrycznie niskie. (dzisiaj rano bylo 83/47)

Kurcze szczerze mówiąc nie do konca sie orientuję, w necie też nie znalazłam takiej informacji.Za to znalzłam kilka innych - raczej w samych superlatywach sie wyrażają o żurawinie.Jezlei macie ochotę poczytajcie:

www.borgis.pl/czytelnia/pf/2001/02/08.php
http://www.zdrowie.com.pl/INFORMACJE/%AFywienie/_20040320408/ :)

Przy okazji dołaczam do fan klubu soku marchwiowego Marwit :) to była reklama :)

Dzieńdoberek jestem w miare nowa. To 5 tydzień, dopiero a ja dzisiaj zjadłam kanapkę z dzemem a potem,do słownie po przezuciu tej kanapki jadłam kanapke z szynka i musztardą ;D, ale co tam hehehe.

GosieX no to nieźle smak słodko ostry ;D

A ja dzisiaj na obiadek miałam kalafiorka z wody, mizerię i mięsko w sosiku pieczarkowym - ledwo siedzę - ale dobre było. Co prawda mój pies, który jest bardzo wybredny co do jerdzenia zjadł połowę ode mnie ale ja i tak napchana jestem na full ;D

ja właśnie zjadam trzecie jajo na twardo z chlebkiem wasa "3 zboża" posmarowanym grubo masełkiem :) nie mogę się oprzeć tak mi to smakuje ... :) mniam mniam :)

reklama
Oj mnie tez ostatnio wzielo na jaja, a najlepiej na twardo, buleczka z maselkiem i jajeczko na to, mniam nic wiecej do szczescia nie potrzeba. Natomiast nie wiedziec dlaczego odrzucilo mnie od mleka, kiedys moglam je pijac codziennie, a teraz nawet myslec o tym nie moge. No i chyba dzis zrobie sobie placuszki ziemniaczane, od wiekow juz nie robilam, a zrobilyscie mi takiego smaka.

Do góry