reklama
karola7
Fanka BB :)
Ten jogurcik z żurawinka to pyszna rzecz Antares - popieram. No i jeszcze maslanka truskawkowa tej samej firmy - mój mąż zjada tego litry z płatkami. Mi juz przeszło bo ile mozna jeśc takie same śniadanka . No ale wczoraj na kolacyjkę śledzik w sosie smietanowym - pychotka i jeszcze na dzisiaj troszke zostało ;D
karola7
Fanka BB :)
No a my dzisiaj z Matusiem (bo Tatuś pojechał) zjedliśmy na obiadek placuszki z jabłkiem - pychotak, tylko chyba troszkę za dużo zjadłam. No a w sklepie mały zobaczył sałatkę warzywną i zapytał czy mu taka zrobię. No i sobie pomyslałm, że to dobry pomysł. Więc zaraz kończę wizytę na forum i do krojenia . No ale potem będzie wyzerka :laugh:
Kira25 pisze:Antares77, a nie wiesz, czy z zurawinki nie obniza cisnienia???? Nie pamietam i wolalam nie ryzykowac, bo mam i tak juz makabrycznie niskie. (dzisiaj rano bylo 83/47)
Kurcze szczerze mówiąc nie do konca sie orientuję, w necie też nie znalazłam takiej informacji.Za to znalzłam kilka innych - raczej w samych superlatywach sie wyrażają o żurawinie.Jezlei macie ochotę poczytajcie:
www.borgis.pl/czytelnia/pf/2001/02/08.php
http://www.zdrowie.com.pl/INFORMACJE/%AFywienie/_20040320408/
Przy okazji dołaczam do fan klubu soku marchwiowego Marwit to była reklama
G
Gosiex
Gość
Dzieńdoberek jestem w miare nowa. To 5 tydzień, dopiero a ja dzisiaj zjadłam kanapkę z dzemem a potem,do słownie po przezuciu tej kanapki jadłam kanapke z szynka i musztardą ;D, ale co tam hehehe.
GosieX no to nieźle smak słodko ostry ;D
A ja dzisiaj na obiadek miałam kalafiorka z wody, mizerię i mięsko w sosiku pieczarkowym - ledwo siedzę - ale dobre było. Co prawda mój pies, który jest bardzo wybredny co do jerdzenia zjadł połowę ode mnie ale ja i tak napchana jestem na full ;D
A ja dzisiaj na obiadek miałam kalafiorka z wody, mizerię i mięsko w sosiku pieczarkowym - ledwo siedzę - ale dobre było. Co prawda mój pies, który jest bardzo wybredny co do jerdzenia zjadł połowę ode mnie ale ja i tak napchana jestem na full ;D
reklama
Oj mnie tez ostatnio wzielo na jaja, a najlepiej na twardo, buleczka z maselkiem i jajeczko na to, mniam nic wiecej do szczescia nie potrzeba. Natomiast nie wiedziec dlaczego odrzucilo mnie od mleka, kiedys moglam je pijac codziennie, a teraz nawet myslec o tym nie moge. No i chyba dzis zrobie sobie placuszki ziemniaczane, od wiekow juz nie robilam, a zrobilyscie mi takiego smaka.
Podziel się: