reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Macica dwurożna

polunia78 nie jestes sama bo ja też sie boje:( ale licze że bedzie dobrze... są tu już obecne mamusie i mają zdrowe dzieciaki, także nie załamuj się za bardzo poddaj się naturze to wszystko od niej zależy...tak mi mój lekarz powiedział :) a potem tylko dbaj o siebie a będzie dobrze. Dziękuje wszystkim za podczymanie na duchu PoZdRaWiAm!!!

reklama
Hej Dziewczyny,

Ja się właśnie dowiedziałam że mam dwurożną macicę. Narazie jestem w szoku. Lekarz powiedział że mam się nie martwić ale chyba poprostu nie chciał żebym panikowała. :-( Smuuuuuutno mi.

Witam ja jestem tu nowa na waszym forum ma 27 lat i od 3 jestem mężatką.Staramy się o dzidzie od dwuch lat i nic :no: ja równiesz mam dwurożna macice z nie całkowitą przegroda i do tego lekko tyłozgietą.Jestem podłamana bo niewiem co robić prosze Was o jakieś wskazówki z powarzaniem AGA :-)

Witaj Aga:) każda z nas cos przeżywa szczególnie tą okropną wade macicy:wściekła/y: nie mamy na to wpływu ale załamanie to najgorsza rzecz jaka może byc... musimy byc silne i czekac cierpliwie na dzidzie:) ja czekam... i wierze w to że nadejdzie ten dzień, w którym zajde w ciaże. Nie myśl o tym za dużo poprostu zdajcie sie z mężem na nature:) Powodzenia wam życze:-) Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!

Witam
Ja także należę do kobiet ,że tak powiem z dwurożna macicą.Mam piękną 14-letnią córkę i chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko, ale tu zaczynają się schody:(
Po przeczytaniu Waszych wypowiedzi jestem przekonana ,że jeszcze mi się uda i za to Wam dziękuję.

Witam
Ja także należę do kobiet ,że tak powiem z dwurożna macicą.Mam piękną 14-letnią córkę i chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko, ale tu zaczynają się schody:(
Po przeczytaniu Waszych wypowiedzi jestem przekonana ,że jeszcze mi się uda i za to Wam dziękuję.

Asiula - pewnie że się uda :tak::-) Zapraszam na forum dla starających się, jest kilka do wyboru :-)
Pewnie przy córci nawet nie wiedziałaś że masz macicę dwurożną??? Miałaś jakieś komplikacje w czasie ciąży??

Dziękję za słowa otuchy.Masz rację przy córci nie wiedziałam że mam taką wadę macicy i problemów z tą ciąża nie było. Pomimo wszystko nadal estem dobrej myśli

Ostatnia edycja:
Dziękję za słowa otuchy.Masz rację przy córci nie wiedziałam że mam taką wadę macicy i problemów z tą ciąża nie było. Pomimo wszystko nadal estem dobrej myśli

Asiula - czasami właśnie tak myśle że chyba lepiej nie wiedzieć. Ja się w sumie dowiedziałam ze 2 miesiące temu po zmianie lekarza. Moja poprzednia ginka niczego nie zauważyła :crazy: (może gdybym wiedziała wcześniej :-()
Przepraszam że tak się wypytuję (nie musisz odpisywać jeżeli nie chcesz) ale czy miałaś jakieś problemy w czasie ciąży z córą? Plamienia itp.? Acha i rodziłaś siłami natury czy miałaś cesarke bo podobno raczej tylko cesarka wchodzi w grę bo dzidzia nie ma się jak obrócić.

Witam! Z córcią nie miałam żadnych kłopotów wręcz przeciwnie:tak:, nie było żadnych plamień itp komplikacji ,czułam się znakomicie.Ale to nie była ostatnia moja ciąża:-(
Olę urodziłam siłami natury

Ostatnia edycja:
reklama
Asiula - przepraszam za to dopytywanie się, wiem że musi Ci być bardzo ciężko o tym pisać komuś kogo nie znasz. Przytulam Cie bardzo mocno :tak:

Dzięki Tobie jestem jednak spokojniejsza. Udało Ci się z córą, bez komplikacji i siłami natury więc jest dla mnie nadzieja. :-) Nawet nie wiesz jak bardzo podniosłaś mnie na duchu. Dziękuję

Do góry