Bardzo się cieszę, że z dzieckiem wszystko dobrze. Amnio też na pewno wyjdzie dobrze. Może u nas na te złe wyniki PAPPA ma wpływ genetycznie nasza macica plus problemy z łożyskiem u Ciebie, a u mnie krwiak, wiek, ryzyko stanu przedrzucawkowego). Też miałam ciut wyższa tylko PAPPA, ale bałam się amnio i wybrałam NIFTY (liczę, że skoro wyszedł dobrze plus usg genetyczne wyszło idealnie to dziecko jest zdrowe). Też mam Acard włączyć w tym tygodniu (w ostatniej możliwej chwili, przez krwiaka). Daj znać proszę koniecznie po amnio. Ja mam termin na 3 lutego, wiec niedługo później. Trzymaj się dzielnie i myślmy o sobie ciepło Będzie dobrze!Hej kochana myślałam ostatnio o Tobie i zastanawiałam się czy wszystko u Ciebie okej!
U mnie bejbik narazie też się rozwija ale też miałam słabe wyniki PAPPy! Zdecydowałam się na amniopunkcję (białko Pappa wyszło mi na poziomie 0,297...) No i w związku z podejrzeniami o problemy z łożyskiem mam włączony acard 150.
A wyniki amnio w tym tygodniu już powinny być - stresik jest.
A termin mam na 16 stycznia ale nie wiem do końca na ile jest dokładny i jak się sprawdzi.
Ten krwiak u Ciebie nie brzmi zbyt wesoło Uważaj na siebie, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze
Ja wizyty mam bardzo różnie bo po tej amniopunkcji miałam dodatkowe , żeby sprawdzić czy wszystko okej.