reklama
marta18691
Fanka BB :)
Byłam tez prywatnie na badaniach ale płatnych opis i zdjęcia dostajesz a za płytkę się placilo dodatkowo jak się chciało mieć ale to prywatnie wszystko
marta18691
Wydaje mi się ze wszędzie tak jest mniej wiecej
marta18691
Do takich badan raczej musza mieć dobry sprzętOrientuje się Pani czy mają dobry sprzęt ? Dobrze wszystko widac?
Zdjęcia 3d ?
marta18691
Ja byłam gdzie indziej ale jeśli płacisz za coś to tez musi być dobre to
marta18691
Ja byłam na 4D wiec placilam 250zł razem z płytą i opisem i zdjęciamiRozumiem, mam nadzieję że tak właśnie będzie
Ooo to naprawdę tanio
Za pierwsze badania z płytka, opisem i zdjęciami płaciłam 400zl, niestety na drugie prenatalne u tej samej Pani doktor nie było miejsca i musiałam szukać gdzie indziej.
Pani na recepcji poinformowala mnie, ze koszt wizyty wyniesie 220zl.
Chciałam tam zadzwonić i dopytać o ten opis, zdjecia i płytkę, kiedy naszly mnie wątpliwości ale niestety dodzwonić się tam jest bardzo trudno :/
Za pierwsze badania z płytka, opisem i zdjęciami płaciłam 400zl, niestety na drugie prenatalne u tej samej Pani doktor nie było miejsca i musiałam szukać gdzie indziej.
Chciałam tam zadzwonić i dopytać o ten opis, zdjecia i płytkę, kiedy naszly mnie wątpliwości ale niestety dodzwonić się tam jest bardzo trudno :/
reklama
marta18691
To zależy gdzie wszędzie ceny inne sa A mam 2córeczkiOoo to naprawdę tanio