reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

my też przyłączamy się do żygaczy - ulewaczy...ehhh ;-)

któraś z Was (chyba poli) pisała o zatkanym kanaliku w piersi. Jak sobie z tym poradziłaś? Zauważyłam, że dopadł mnie ten problem w lewej piersi, leci tylko z jednego kanalika a w prawej do normalnie ciurkiem i to ze wszystkich możliwych. Do tego Robert chce tylko z lewego cyca jeść a tam mało co leci :-:)-( Nie wiem co na to poradzić, pomóżcie :-(

Martunia też posiadam takie cudo na ulewanie nutriton czy nutricon (nie wiem jak to się piszę) i zastanawiałam się czy tego nie spróbować no ale my nie byliśmy jeszcze na wizycie u pediatry i nie chcę nic na własną rękę podawać młodemu...no i obawiam się tych bólów brzuszka i zaparć bo też się o tym naczytałam...

reklama
Kwasiu, a masz twardą miejscami pierś i to boli? Ja robiłam gorące masaże wodne w tym miejscu, okłady mokrą ciepłą szmatka, masaż ile wlezie no i przystawianie synka do piersi.

Posmarowałam małemu te krostki na skroniach Sudokremem, może ciut wysuszy:eek:?

w jednym miejscu mam twardą i troszkę boli ale nie jest to jakiś straszny ból...ale jak przystawiam synka do piersi i wydoi cyca to wtedy ten ból maleje i twarde znika, tyle że później znów się pojawia. Nie wiem czy to kwestia kanalika ale zauważyłam przy odciąganiu mleka, że właśnie z tej lewej piersi leci tylko jednym kanalikiem a z prawej wszystkimi możliwymi...

Hej laski ja dzisiaj zaliczyłam wypad do pracy i czuje się jak nowo narodzona :-) takie krótkie wyjścia dobrze działają na moją psychikę :-)

Domikcw jeszcze raz gratulejszyn :-D w końcu się doczekałaś, zdrówka dla ciebie i twojego maleństwa :-)

Cortina ale się uśmiałam :-) twój emek musiał mieć niezłą minę :-D

Agisan ja bym z miłą chęcią chciała zobaczyć taki wynik na wadze :-)

Patik. Smoniczka. Huhu. No wiem, wynik nie jest zły tylko po prostu się odzwyczaiłam ;)) No i nie mam co na siebie od dołu włożyć....

Moja najmłodsza najspokojniej śpi na brzuchu. I masz babo placek.

A w ramach placków i zjeżdżania na wadze, opycham się świeżo upieczonym drożdżowym. Co za wzorowy brak konsekwencji! ;) I już rozumiem dlaczego mleczne krowy ciągle coś żują... Ja też tak teraz mam. Mam nadzieję, że z czasem mi to przejdzie tak jak to było z dziewczynkami :)

hello :-)

Cortin spi, starsza z tatusiem a ja sie delektuje robieniem nic i piciem herbatki :-p
ktos sie przylaczy :-D ?

widze ze moja historia z nocy ubawila was :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2: ale wierzcie ze mi do smiechu nie bylo ;-)

Agisan rozbawilas mnie z mlecznymi krowami i uswiadomilas ze ja tez wiecznie cos zuje :eek::eek:club mlecznych krow ? mozesz byc prezesem :rofl2:

reklama
Do góry