reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

iczesc !

zima u nas ! snieg pada, wiatr wieje ze glowe urywa ;-)

co tu tak cicho ???

ja cale dnie podarzam za Cortinem krok w krok bo swiczy stanie bez trzymanki i nie zawsze mu wychodzi ;-)

maz wyjechal, jestem sama i nie wiem w co rece wlozyc ;-)

dla chorowitkow zdrowia moc !!!!!

byl u was Mikolaj ?
u nas bylllll ! zostawil COrtinkowi kierownice, radosc wielka bo on uwielbia kierowac ;-) dziecka nie ma hihi rewelacyjna zabawka ;-) :-p
pozdrawiamy !!!!

reklama
Dzięń doberek

Któraś chętna na kawusię, bo robię :)

Wietrzysko u nas przeokropne (pewnie u was też), szumi i dudni w domu przez co mój piesior zestresowany chodzi :/ Za to młoda spała dzisiaj do 9:30, aż nie mogłam w to uwierzyć i się zaraz zaczęłam zastanawiać czy aby chora nie jest ;)

Cortina to ci młody Kubica rośnie :) U nas namiętne chodzenie przy wszystkim. A teraz siedzi w kojcu i wywala zabawki za burtę i ma niezły ubaw więc i przeszkadzać jej nie będę; ]]]

Klowee jak Dominik? przeszła biegunka?

GiaModern jeśli patrząc na wysokość to ja już w ogóle nie mam co sobie oknami zawracać tyłka bo ja na 7 mieszkam :))))

witam
Smoniczka olej okna i tak dzisiaj taka pogoda, że jeszcze się rozchorujesz tylko :no:
Kawusia już jedna była...:-(, a mam limit, bo później mały szaleje hehe...;-)

U nas wieje , jest zimno, ale... pokazuje się słonko, więc nie będzie źle....

Adaś dostał na mikołaja misia: miś Adasia.jpg ( od babci :-D )

pozdrawiam

Załączniki

• miś Adasia.jpg
    miś Adasia.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 47
U nas dzisiaj czwarty dzień biegunka ale mniejsza:) może leki w końcu ja uspokoją o dupce nawet nie wspominam :no:

Mikołaja jeszcze nie widziałam może go w inną stronę zawiało? Tak wiec czekam:-D

U nas też pogoda straszna ale za to dziecko ma ubaw bo stoi w oknie i śnieg obserwuje strasznie mu się podoba:-D

Smoniczka ja mogę nawet drugą wypić jak zapraszasz:p

Hoł hoł hoł!

Smoniczka ja też chcę kawę (może być inka) . I ciacha! Koniecznie!

Klowee zdrówka dla Dominisia. Znam problem odparzonej pupy. Nam pomógł na to dziadostwo tylko tormentiol.

GiaModern
a czy 2 piętro też podchodzi po ulgę w myciu? :) Misiu super!

Cortina nasze chłopaki to się muszą zakumplować. Kubek też ostatnio dostał kierownicę i to chyba jedyna zabawka, która go mega zainteresowała. Zresztą on wszystkim kręci.. kremami, miskami, przykrywkami, garnkami, a jak zajdzie taka potrzeba to i nocnikiem. Najchętniej pełnym!

Patik współczuję usypiania Jaśka. Ręce Ci pewnie do kolan wiszą. Oby mu się odmieniło i zechciał usypiać sam w łóżeczku! &&&&& zaciśnięte

U nas (prawie) nic nowego. Choroba Kubkowa powoli odpuszcza. Oskrzela już znacznie mniej zaflegmione, katar ładnie spływa, Kubek odkaszluje flegmę. Do wtorku mamy antybiotyk i ani dnia więcej! Za to Kubcio coraz więcej czasu chce spędzać na moich rękach, a odmowa kończy się ogromnym płaczem.

A u mnie po staremu... sezon na mandarynki w pełni, więc stanowią one 50% (o ile nie więcej) mojego pożywienia. Od rana w radio grają świąteczne piosenki, wiatr dmucha tam i siam i jakiś taki senny nastrój się zrobił. Kubek śpi, ja też uderzam w kimono :-D a co mi tam!

Wywiało lutowe mamy? :-)
u mnie też wieje i śnieg sypie, chyba jutro powyciągam ozdoby ze strychu bo świątecznie się zrobiło n:)
smoniczka, jak to zrobić pieguski? to teraz już się ich nie kupuje?:-)ja ostatnio uwielbiam michałki od Hanki, takie z biedronki, rewelacja :)
GiaModern, Laura też misiaki dostała ale mniejsze, super pluszak :)
klowee, u nas dupsko też odparzone ale mam nadzieję, że rano już śladu nie będzie bo trochę zaleczyłam
Eve, ja na dupkę używam tego odpowiednika maści o której piszesz ale bez tego czegoś borowego w składzie i też jest rewelka.Dobrze, ze u Kubusia lepiej

Hoł hoł hoł!

Smoniczka ja też chcę kawę (może być inka) . I ciacha! Koniecznie!

Klowee zdrówka dla Dominisia. Znam problem odparzonej pupy. Nam pomógł na to dziadostwo tylko tormentiol.

GiaModern
a czy 2 piętro też podchodzi po ulgę w myciu? :) Misiu super!

Cortina nasze chłopaki to się muszą zakumplować. Kubek też ostatnio dostał kierownicę i to chyba jedyna zabawka, która go mega zainteresowała. Zresztą on wszystkim kręci.. kremami, miskami, przykrywkami, garnkami, a jak zajdzie taka potrzeba to i nocnikiem. Najchętniej pełnym!

Patik współczuję usypiania Jaśka. Ręce Ci pewnie do kolan wiszą. Oby mu się odmieniło i zechciał usypiać sam w łóżeczku! &&&&& zaciśnięte

U nas (prawie) nic nowego. Choroba Kubkowa powoli odpuszcza. Oskrzela już znacznie mniej zaflegmione, katar ładnie spływa, Kubek odkaszluje flegmę. Do wtorku mamy antybiotyk i ani dnia więcej! Za to Kubcio coraz więcej czasu chce spędzać na moich rękach, a odmowa kończy się ogromnym płaczem.

A u mnie po staremu... sezon na mandarynki w pełni, więc stanowią one 50% (o ile nie więcej) mojego pożywienia. Od rana w radio grają świąteczne piosenki, wiatr dmucha tam i siam i jakiś taki senny nastrój się zrobił. Kubek śpi, ja też uderzam w kimono :-D a co mi tam!

Witam mamy

Na początek Kubuś serdeczne życzenia z okazji ukończenia 10 miesiąca!
A co się tyczy okien - jestem za bojkotem dotyczącym mycia okien. :-D

U nas dalej wieje i jest nieprzyjemnie, a do tego małemu wychodzi górna dwójka, więc jest nieznośny.
trzymajcie się ciepło.
pozdrawiam

reklama
Halo ! czyżby Xawier was wywiał :szok: ?

U nas idą dolne dwójki (dwie na raz rzecz jasna). Stan uzębienia na dziś to górne i dolne jedynki na wierzchu i górne i dolne dwójki w natarciu. Już teraz wiem czemu z niej taka maruda :baffled:

Poza tym zauważyłam, że młoda ma suchą skórę na udach, łokciach i znowu pod oczkami :-( chyba będę musiała iść z nią do lekarza, zastanawiam się czy coś ją mogło uczulić.

GiaModern ja też bojkotuje mycie okien :-p

Do góry