reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
martuszka a to nie wiedziałam widzisz... nowinki techniczne to nie jest moja mocna strona niestety...

ale zjadłam fajne sniadanko:) za oknem zima i mróz... dobrze ze nie musze nigdziw isc z domu:) pod pierzynką tak ciepło...

Agaaaaa!!! aaaa!! mam nadzieję że już po wszystkim :) jak nie to trzymamy kciuki żeby poszło jak najszybciej ;)
ja tez juz chce... wiem że trochę za wcześnie, ale ja już nie mogę ;( niech te 2 tygodnie do 37tc uciekają jak najszybciej i serio zaczynam biegać po schodach :p
zabieram się zaraz za sprzątanie, pranie i prasowanie :/ małż wybył na siłownię :[ ale 3 poziomy podłogi na niego czekają, nie ma to tamto ;) dobrze że chociaż teściowa zaprosiła na obiad ;)
aa i zapomniałam się pochwalić! wyprawka praktycznie skompletowana ;) zostały produkty apteczne i jakieś mniejsze pierdółki, które mąż może kupić jak będziemy w szpitalu ;) no jedyne co mi spędza jeszcze sen z powiek to wózek :/ muszę jeszcze w poniedziałek obejrzeć tutka tambero i powinnam zdecydować ;)

miłego dnia lutówki! :)

martuszka co prawda to prawda! póki małż się z gościem nie dogada pozostaje wciągać i wyparowywać uszami.
aniołeczek - ciesz się chwilą, oj warto!:-)
MegiPegi - ogarniaj to zakupowe szaleństwo:tak: tylko spokój nas uratuje!

jeszcze w 2paku, skurcze co 5 min, waga malej okolo 3 kg, doktor powiedzial ze dzisiaj urodze, ciesze sie ale i boje, dziekuje laseczki za kciuki, wody caly czas mi odplywaja, ide na drzemke bo malo co spalam, bede was informowac :)

Aagod. Jacie jacie. Dawaj rade dziewczyno!

U mnie toaleta cikenkie od uwaga uwaga 5 tygodni! Dziś mąż ma się wykazać i naprawić. Wiecie ile już awantur zaliczyliśmy o ten głupi kibel?! W głowie się nie mieści.

Dziś chata wolna - dziewczynki na nocowance u dziadków.

Bella. Z tym strofowaniem starszej siostry też musiałam walczyć. Ciekawe jak teraz będzie. Przy pierwszej córze rodzina męża przynosiła prezenty, a przy drugiej już nie... Ciekawe jak teraz będzie, ale raczej się nie nastawiam.

Aaa i dziewczyny! Jak zgaga przestanie nas męczyć, będzie to oznaczało że brzuchol się obniżył i możemy powoli zacząć odliczać dni do porodu. To tak z teorii ;)

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej

no Wy to ciśnienie potraficie podnieść:-D:-D:-D

agaod trzymaj sie dzielnie kochana!!!!!

lecę na zakupy, może i mnie coś ruszy:-p

Cortina masz coś do polerowania na nagrody pocieszki dla kolejnych mamusiek?:rofl2:

wpadnę później buziaki!!!

Do góry