poli0105
Fanka BB :)
Witam, pobiłam rekord spania:-) do 11.15Ale w nocy się obudziłam- bardzo w płucach mnie coś bolało i brzuch twardy, po pół nospie przeszło. Widzę, też że zaczęły mi się na dobre te skurcze B-H. Już je rozróżniam.
Ja glukozę mam zrobić po 24 tyg. A powiedzcie jak to jest? Ją samemu trzeba kupić w aptece i rozrobić czy na miejscu dają??
Co do Prenalonu- wg mnie jeden z najsmaczniejszych syropów, do tego skuteczny ale mało wydajny rzeczywiście.
Smoniczka- ja pisałam wielokrotnie, że sa dni, że dzidziol kopie mnie bardzo nisko po szyjce, gin powiedział, że nic sie tam wtedy nie dzieje. A wczoraj mój Leonek kopał powyżej pępka
Sylwia- każda z nas ma takie dni Pisz co Ci na sercu leży.
Zdrowia dla przeziębionych życzę!!!!!!!!
Gosia- kciuki zaciśnięte
Ja glukozę mam zrobić po 24 tyg. A powiedzcie jak to jest? Ją samemu trzeba kupić w aptece i rozrobić czy na miejscu dają??
Co do Prenalonu- wg mnie jeden z najsmaczniejszych syropów, do tego skuteczny ale mało wydajny rzeczywiście.
Smoniczka- ja pisałam wielokrotnie, że sa dni, że dzidziol kopie mnie bardzo nisko po szyjce, gin powiedział, że nic sie tam wtedy nie dzieje. A wczoraj mój Leonek kopał powyżej pępka
Sylwia- każda z nas ma takie dni Pisz co Ci na sercu leży.
Zdrowia dla przeziębionych życzę!!!!!!!!
Gosia- kciuki zaciśnięte