reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

to ja jeszcze później też zerknę na mapę :-D gnidka a nie wiedziałaś gdzie killarney? toż to największe skupisko turystyczne w Irl :-D ludzie mówią na to "takie polskie Zakopane".. choć do Zakopanego sporo brakuje, ale fajne miasteczko jest.
tyle, że ja teraz mieszkam jeszcze kawałek dalej - przenieśliśmy się ze względu na pracę męża.

reklama
Jej ale mialam dziś dzień...dobrze ze już koniec;))

Tak się cieszylam, że moja gin taka rozsądna w kwestii badań a ta dziś pojechała po całości...kazała zrobić glukoze 75 ale 3 razy na czczo, po godzinie i po 2 do tego znowu toxo...a pisałam, że nie muszę robić hehe no to mam;))
Dziwi mnie to bo na poprzednie badania jej przynosilam toxo!

Miłej nocki Kochane:**

Dziewuszki :-)
Moje maleństwo się tak rozbrykało, że cały brzuchol mi skacze :-D:-D Wcześniej czułam bąbelki w środku a teraz to istną potańcówę tam odstawia hihi :-D:-D

Witajcie

w końcu jako tako doszłam do siebie i sie wyspałam.

Patrzę za okno a tam mgła i 0 st. więc nie nastraja to optymistycznie.

Idę zjeść śniadanko i ogarnąć dom, bo troszku nieporządku mamy.

przyjemnego dnia wam

Gosia no właśnie nie wiedziałam... myślałam, że to bardziej na wschód Irlandii niż na zachód.

Dobra, sprawdziłam gdzie mieszkasz i w zasadzie decyzja należy do Ciebie, bo to chodzi o to, czy lepiej Ci jechać przez Cork, czy przez Killarney.

Jak przez Killarney to proponuję własnie to Roscrea, lub Nenagh, a jak przez Cork to Cashel lub Thurles.

A jak wolicie większą mieścine to zostaje Waterford i wtedy nie ma że boli, bo jest daleko i już :-D

Marta - 5 tysięcy mieszkańców - to chyba w sam raz ;-) ważne, żeby dawali gdzieś dobrze zjeść i napoić :-D

witam z rańca:*
ale tu cisza:szok: u mnie przymrozek a słońce tak świeci! zapowiada się piękna pogoda. jak się troszkę ociepli to pojadę z mamą na cmętarz. czas zacząc jakieś sprzątanie przed wszystkimi świętymi:)

na kolację pojadłam ogórków kiszonych. pyyycha były ale takie kwaśne ze aż mnie krzywiło:-D

plecki mnie też już pobolewają więc POLI witam w Twoim gronie i łączę się w bólu:(
BELLA grunt, że pani doktor dba o Ciebie i sumiennie przeisuje badanka:)
SMONICZKA gratuluje połówki ciąży:*
ZANETKO dziękuje bardzo za uzupełnienie listy o moją osobe:*

buziaki:*

reklama
hej!

dołączam się do klubu męczennic:-p niestety coś czuję, że pozostanę w nim na długo :zawstydzona/y: Zosia kolejną noc z rzędu funduje pobudki, dzisiaj mocno płakała, na jednej rączce wyszedł jej duży rumień w miejscu wkłucia, i rączka popuchnięta, posparowałam altacetem zobaczymy jak dzisiaj to wygląda - oczywiście wojowała w nocy a teraz śpi jeszcze...

słonko za oknem choć zimno, ale wyjdziemy na krótki spacerek złapać kilka promyków, za długo chodzić nie mogę, bo brzuch i tak się buntuje:sorry:

gnidka, Gosia, martik fajnie, że się organizujecie na wspólne spotkanko:tak:

Do góry