poli0105
Fanka BB :)
ja chcę pizzę:--p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powiedzieli że zobaczą jak to będzie jak skończy mi się macierzyński bo może będą mieli wolne etaty -czyli mydlą oczykasiadz, no patowa sytuacja nie ma co, a w ogóle to powiedzieli że nie przedłużą czy się jeszcze zastanawiają ? Jeśli nie ma żadnych szans zrobiłabym dokładnie to co radzi bella83 - czyli poszła już teraz na zwolnienie.
A w ogole za tydzień połówkowe - namówiłam lekarza i w końcu uległ moim naciskom hehe bo chciał za dwa tygodnie sie ze mną spotkać ale nie dałam za bardzo dojść mu do słowa.
a tak poza tym chodzę poddenerwowana jutro dzień sądu ehhh normalnie powiem Wam dziewczyny że to co sie teraz dzieje w moim życiu to jakaś słaba komedia. Okazało się że mój ojciec którego nigdy nie poznałam pozostawił mi w spadku długi alimentacyjne, które musze spłacać. W skrócie wychodzi tak ojciec z obowiązku alimentacyjnego sie nie wywiązywał , państwo płaciło na mnie, a teraz państwo odzywa się do mnie jako do spadkobiercy żebym to oddała wraz z odsetkami. Spadek odrzuciłam przed sądem jednak sędzina uznała że niestety za późno więc jestem spadkobiercą. PARANOJA Jutro spotkanie z prawnikiem ale właściwie nie ma na co liczyć
A do tego wszystkiego dostałam wezwanie na policję ehh :-) bo kupowałam na allegro tv od firmy która okradła ludzi, tzn kupiłam tv od nich ale że towaru zamówionego nie mieli kasę zwrócili, innym niestety nie.
Tak więc jutro w sądzie odbiór protokolu z rozprawy sądowej, spotkanie z prawnikiem i wizyta na komendzie. Dzień pełen wrażeń.
ojej ale pojadłam tych pierogów z grzybami!!! chyba pękne i ktoś będzie musiał to posprzątac
taka jestem zmeczona po dzisiejszym wypadzie ze leże i odpoczywam.
dostałam się do laryngologa no i słysze:-) no ale wizyta 60 i lekarstwa 30 zł. mam jakąs bakterie w uchu i przerost błony śluzowej w nosie buu....
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
biedne Wy z tymi problemami w pracy i osobistymi jak się wali to zawsze wszystko na kupę.
buziaki:*
jak dla mnie dziecko powinno być w nosidełku/foteliku samochodowym tylko gdy jest taka konieczność, nie rozumiem jak ktoś wozi dziecko tylko w foteliku, wydaje mi się że to może mieć zły wpływ na kręgosłup i może być nie wygodne dla maleństwa. My młodą zaczeliśmy kłaść w leżaczku dopiero jak miała miesiąc i to tylko na chwilę, dopiero jak była większa miała fazę że tylko w nim zasypiała ale jak tylko usnęła przenosiliśmy ją do łóżeczka. Jeśli chodzi o leżenie dziecka w łóżeczku to nie mam nic przeciwko bo dziecku tam najwygodniejWizyta u małego Wojtka udana. Jedno mnie zszokowało- 10 dniowe dziecko jest umieszczone na wiekszość dnia w leżaczku a własciwie w foteliku samochodowym który tą funkcję bujającego sie leżaczka ma spełniać Co wy o tym myślicie?
Po powrocie posprzatałam w domu i pomyłyśmy z mamą resztę okien- z tymi to jest u nas cała batalia, ale na szczęście pomyślnie zakonczona
Teraz czekam na meża.
Miłego weekendu wszystkim życzę
Wizyta u małego Wojtka udana. Jedno mnie zszokowało- 10 dniowe dziecko jest umieszczone na wiekszość dnia w leżaczku a własciwie w foteliku samochodowym który tą funkcję bujającego sie leżaczka ma spełniać Co wy o tym myślicie?