reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

ale mnie boli dziewczyny głowa! chyba oszaleje! zaczeło padac a ja umieram... ból glowy do nr 1 w II trymestrze... eh...

POLI a drogie takie cacko co tentno wykrywa??
MARTA zdrowiej bidulko:(
ANIOŁECZEK ja poprosze grochówke ale może na jutro bo teraz objadłam się rosołkiem:)

reklama
moja Hanka zatrudniła mnie w charakterze skubacza słonecznika:-D

kurcze...całe popołudnie dokuczają mi jakieś kłucia na wysokości lewej piersi, ale jakby wewnątrz klatki piersiowej, chyba jakieś nerwobóle...

Imprezowiczką miłej zabawy z okazji rocznic...

Co do bóli brzucha i pleców to mi dokucza i jedno i drugie... w brzuchu to nie wiem jak to nazwać ciągnie jak wstaję, chodzę to raczej stawiam na macice, która rośnie...

Dzieki za pomysły na prezent dla 2 latki która wszystko ma... wybrałam lalę gadająco-śpiewającą i kilka zestawów ubranek w tym dresik, piżamka, sukieneczka z bluzeczką czapeczka, portki kaftanik, sukieneczka, rajstopki,skarpetki, kurteczka czyli taki dzidziuś z wyprawką zajmie mała mamę na troszkę... do tego pościel do łóżeczka turystycznego dla lali przescieradełko, koldra 2 podusie i rożek...

Pogoda taka,że jak padłam o 14 wstałam o 17.30 na Julę akurat...

Na_cik gratuluje wygranej wycieczki...

Marta powinni cię przyjąc bez ubezpieczenia wyszukaj ustawe i im wyrecytuj jak zechca i na pismie odmowe bierz jakby co,że nie chcieli ci pomóc...

A przypomniało mi się....

Poli a jakie masz te cacko?

Pokazuje wynik tętna?

Bo jak nie to bym nie brała, słyszałam o przypadkach , gdzie detektor wykrywa tętno, ale mamy np z jakieś żyły brzusznej a ta w błogiej nieświadomosci , mysli że wszystko ok bo tętno wykryte a tu maluszka serduszko juz nie bije... nie każduy wie,że detektor może wykryc tętno mamy a i nie kazdy w tej ekscytacji liczy tętno czy sie zgadza ilość uderzen na minutę a ma ucieche,że wogóle słychać...

Ja chcę kupic ale taki z wyświetlaczem LCD bo wiadomo tętno matki rózni sie od tętna dziecka i wyswietlacz pokaże tętno w cyfrach i się można polapać, czyje detektor wskazał 70 to dorosli 110/150 to tętno płodu no i kolejny plus detektor pokaże jak tętno maluszka by zaczęło spadać i można zareagowac a tak bez wyswietlacza to albo liczyć ile na minutę słychać albo nie wiem...

DETEKTOR TĘTNA PŁODU z LCD NOWY +ŻEL, KURIER 0 zł (2642373722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja zakupię taki i potem odsprzedam...

Ostatnia edycja:
mi się podoba detektor co ma moja lekarka rodzinna - ale ona w przychodni ma lepsze cacko... ja się na to nie pokuszę bo bym ześwirowała. zero spokoju tylko jak by mnie coś zaniepokoiło to od razu bym sprawdzała. można popaść w paranoje hehe

Oj dziewczynki wszystko jest dla ludzi... trzeba znać umiar... raz wieczorem na spokojny sen mi starczy :-D

Jednego maluszka straciliśmy więc z drugim świrujemy no taka prawda o mnie i mężu :szok::tak:

reklama
A przypomniało mi się....

Poli a jakie masz te cacko?

Pokazuje wynik tętna?

Bo jak nie to bym nie brała, słyszałam o przypadkach , gdzie detektor wykrywa tętno, ale mamy np z jakieś żyły brzusznej a ta w błogiej nieświadomosci , mysli że wszystko ok bo tętno wykryte a tu maluszka serduszko juz nie bije... nie każduy wie,że detektor może wykryc tętno mamy a i nie kazdy w tej ekscytacji liczy tętno czy sie zgadza ilość uderzen na minutę a ma ucieche,że wogóle słychać...

Ja chcę kupic ale taki z wyświetlaczem LCD bo wiadomo tętno matki rózni sie od tętna dziecka i wyswietlacz pokaże tętno w cyfrach i się można polapać, czyje detektor wskazał 70 to dorosli 110/150 to tętno płodu no i kolejny plus detektor pokaże jak tętno maluszka by zaczęło spadać i można zareagowac a tak bez wyswietlacza to albo liczyć ile na minutę słychać albo nie wiem...

DETEKTOR TĘTNA PŁODU z LCD NOWY +ŻEL, KURIER 0 zł (2642373722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja zakupię taki i potem odsprzedam...

To jest bez wyświetlacza, LCD tyle by nie kosztował:) Mój wykrywa tętno matki i dziecka.

Do góry