reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

nie jestem w stanie nadrobić zaległości:no:ale od teraz będę na bieżąco :tak:w niedzielę mamy chrzest Laury i trochę przygotowań mamy..ale cieszę się, że już niedługo będziemy to mieli za sobą:happy:
zdróweczka dla choruszków i bolących brzuszków;-)

reklama
My padamy od upalow, Cortina zeby mecza jedynki z przodu chyba sie szykuja do wyklucia, ma mega spuchniete dziasla :-(
pogoda pluz zeby to jest armagedon dla mojego dzidziusia :-(

Patik wiem wiem Kochana ale tutaj bardziej zależało mi na opinii tych dziewczyn których nie ma na fb....bo tam to wiem ze mogę na Was liczyć...:tak:

Madzienka nie przejmuje się...ze mną nad wodę żadna nie chcę jechać :p a ja proponuje darmowe arbuzy i lemoniadę i nikt się nie skusił :-D

helooo!

My też upałów mamy dośc, dość i jeszcze raz dość :angry: W sypialni od 27 do 30 stopni- dziecko mi się rozpływa. Co chwile łazikujemy tylko pod prysznic i z powrotem...:dry: W dodatku młody jest wybreeedny- nie chcę jeśc surowego jabłka i koniec:no::angry: Ja mu daje a on mi się krzusi i wypluwa....:dry:Dziś zjadł łaskawie trochę banana z wielkim bólem....:nerd: I chyba też zeby idą.....
kwasia ja mam do Dąbrowy nawet blisko to się mogę poświęcić i wpaśc na tą lemoniadę i arbuza:rofl2: Jak dołożysz jeszcze po jakimś dobrym lodzie, to też nie pogardzę :rofl2::-p;-):-D
Madzianka -jak będę mieć chwilkę to napiszę.....:nerd::zawstydzona/y:
paticzku Twoje dziewczynki są rozwalające :-D Masz z nimi niezły ubaw:-) Jak miałam staż w przedszkolu to też się nasłuchałam fajnych tekstów :-D

Dobra- zmykam pod orzeźwiający prysznic.....Później zakupy i grillll z kaszaneczką :rofl2: :rofl2:

reklama
Do góry