reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

ćwierć nuta to faktycznie nasi chłopcy z tego samego dnia :-):-):-)
A my jemy już dwa dni jogurciki brzoskwiniowe z gerbera i strasznie smakują Adasiowi.

Adaś ma nadal złe wyniki a raczej jeszcze gorsze bo teraz ma żelaza 40 a miał 60 czyli nie przyswajał w ogóle tamtego żelaza co przyjmował wcześniej .teraz mamy inne i dodatkowo witaminę B6 i kwas foliowy.

kwiatuszek
na wszystko przyjdzie czas i twoja córeczka będzie siedzieć. u mnie Tomek bardzo szybko siedział Ada próbuje ale daleka droga przed nim.

reklama
Martusionek u nas też Oliwka miała słabe żelazo, podejrzewali anemię ale po zmianie mleka samo się wyregulowało:)
Boże, dziękuję za ten dzisiejszy chłód... Wczoraj z mała to byl horror. wykapałam ją, ale jak jadła była bardziej mokra niż jak by w wodzie leżała. W pokoju chodził wiatrak, okno otwarte a tu 30 stopni! Mała całą noc się budziła więc ją wzielam do salonu bo tam chlodniej. Ale jak zauważyła że nie jest u siebie w pokoju, to oczy jak 5 zł i 1,5 tylko na rękach, zanim zasnęła ze zmeczenia i pospala 1,5h i o 6 już wstała.

hello moje panny !

jak tam ? co tam ?
u nas dzis bylo 21 st boze co za smerfastyczna pogoda !!!!!!!! :-D
nie musialam dziecka w wannie 4 razy kapac tyllo raz wieczorem :-p

witam ponownie Martusionka ;-)

chodziki itp wynalazki to strata kasy ;-) dziecko samo wie kiedy moze sobie pozwolic na chodzenie ;-)
ja rozwazam zakup takiego centrum/skoczka co pokazala Martusionek :-)
nie bede kupowac kojca a musze Cortina jakos unieruchomic czasami ;-)

Nuta fajnie ze wakacje udane :-) za rok nie odpuszcze i jedziemy nad morzeeee !!!

yyy cos mialam pisac ale mi sie zapomnialo :eek:
moze jak zjem kolacje II to mi sie przypomni ??? :laugh2:

Dobry wieczór!
kwiatuszek - mój Jaśko ma skończone 6 miesięcy a nie siedzi, na moich kolanach to się rwie ale żeby dooopkę ruszyć i pokominować z leżenia się podnieść to dużo mu brakuje. Dzisiaj go emek posadził i wytrzymał kilka sekund, ale wiem że to wcale nie jest dobre i czekam aż sam po prostu zacznie siadać. Zosia usiadła sama na 7 miesięcy - może Jasiek nas jeszcze zaskoczy:-)
martusionek - witaj ponownie:) zdrówka dla Adasia
Nutka - no ba cyc zawsze na pierwszym miejscu:-D super że wakacje udane, nic tylko planować kolejne wojaże:tak:

Cortinka - ja też poczułam ulgę jak zobaczyłam rano deszczyk, popołudniu za to się wypogodziło i posiedzieliśmy na ogródku.

Kojec mam ale jeszcze złożony, ale lada dzień lada moment trzeba będzie go odświeżyć;-)

Od kilku dni mamy z emkiem zajęcie - rywalizujemy w rzucaniu lotkami do tarczy. Dzisiaj był mój dobry dzień - wygrałam 2 razy:-D

Dopadł mnie ból gardła i głowy i ogólne osłabienie:wściekła/y: chyba wychodzi mój grill niedzielny i gazowane napoje w tym upale:-(

Patik mowisz ze lotki cie wciagnely :-D
ja z moim M moge rywalizowac w ............ jedzeniu :zawstydzona/y::eek: w tym wygram na 100% !!!!!
ide juz spac bo wciaz kraze i wymyslam na co to ja mam ochote jeszcze :-p

zakupami mi sie kazalas chwalic, pochwale sie po chrzcinach ;-)

mam goreeeeeeeeeeeee prasowania !

ktora przetrzymuje naszego kuriera ???
spakowalabym chlopakowi i podeslala jakiejs milej lutowce :-D

Hej

patik zdrówka dla Ciebie i nie daj się chorobie! :-) Ja też lubię rywalizację z moim mężem w różnego rodzaju grach:-D teraz jesteśmy na etapie- kto szybciej rozwiąże sudoku :cool2::-p:-D Lubimy też pograć w stary Eurobiznes jak przyjeżdżają do nas nasi przyjaciele :-D
Cortina ja uwielbiam morze, tylko, że w góry mam bliżej- jakieś 2,5 godziny drogi za to nad morze 7,8 godzin:crazy: a jeszcze z dzieckiem tyleeee jechać to nie ma szans:no: może jak będzie większy:happy:

Szymi też dziś doił mamę o 00, 2.30 i 5.30 ...... a miało być tak pięknie.... :crazy::rofl2:
aa i wczoraj bardzo mało jadł, więc może to dlatego...:confused:

Powiedzie mi czy Wasze maluchy też tak kopią nogami? Przecież tego odyńca małego nie da się normalnie przebrać, albo siąść na przeciwko niego, bo zostajesz tak skopanym po brzuchu, że normalnie masaż antycellulitowy brzucha gwarantowany. Przebierać to go muszę na odległość rąk najlepiej a mój mąż już nieraz dostał po klejnotach :laugh2::rofl2::rofl2::eek:

reklama
Do góry