reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Wizytujacym w PL milego urlopu i przyjemnego lotu:))

Domi ja uzywam Bio od ok miesiaca, na rane po cc jest wydajny dosc, skora super se po nim napina i jest miekka, do tego ma przyjemny zapach.
Co do efektow pisza aby uzywac min. 3 miesiace, ja do teraz blizna jest bardziej blada i wg. Mojego meza jakby krotsza, ale nie wiem czy to zasuga Bio czy czasu, tak czy siak bede go uzywac bo ten zapach mnie uzaleznil;)))

Gosia moja Iza tak miala, ze domowe bylo beeee, wlasnie dlatego nie chce tego wg. Mnie bledu zrobic z Nati:/

Poli, Martuszka buziaki dla Chlopcow po szczepieniu, mam nadzieje, ze te prpblemy to tylko wymysly pediatrow, czasem bywaja nadgorliwi a wg. Mnie to tak samo zle jak pediatra lejacy na wszystko:(

reklama
Ja yez jestem fanka Millenium:)

U nas masakra po szczepieniu..Poszlismy z mezrm na spacer. Gdy bylismy dosc daleko od domu to Leos wpadl w histerie..Cale miasto go slyszalo..Po pol godz pomoglo nosenie go, zasnal we mnie wtulony biedaczek. Musialm tak go niesc cala droge..

Dziewczyny, szczesliwej podrozy..

Martuszka, pisz co tam?

Martuszka, jak tam lepiej już???

Wracając do książek to ja zaczęłam czytać Milenium ale się jakoś nie wkręciłam. Może jeszcze kiedyś wrócę do niej. Też lubię czytać, ale ja mam takie fale jak mi się zachce to najchętniej bym całą książkę na raz i jeszcze pięć innych :-) Cały czas też coś dłubię na drutach. Ale powiem wam jedno przy dziecku jakoś tak efektywniej wykorzystuję wolny czas. Teraz właśnie Madzik zasnęła i sama nie wiem czytać, drutować czy poleżeć :rofl2::-)

Smoniczka hihi..moje dziecko, gdy zaśnie to mam inne dylematy- ugotować, poćwiczyć czy poprasować;-) Gdy go karmię to mogę wejść na neta czy poczytać:tak:

Zaraz zamorduję tego wiercącego nade mną:no::angry::baffled:

przezylam ! ;-)

Ide kapac smroda :-p

slodkiegooooooooooooooooooooooo ! chyba sie mi duzo cukru spalilo bo sie szczepieniem martwilam :-p musze nadrobic nie ?

Cortin na szczepieniu ryczal chwile, gorzej ryczal jak go do fotelika pakowalam :crazy: nie cierpie tych pierwszych fotelikowwwwwww !

cortina słodkiego ci się chce??? wpadaj - właśnie muffinki czekoladowe wylazły z piekarnika :-D;-)
znowu to zrobiłam!! znowu coś upiekłam :baffled: codziennie coś ostatnio robię słodkiego, a doopsko miało schudnąć :no::angry::-D

reklama
Gosia ja chce ja chce!

Kurka wy już po drugich szczepieniach, a my ledwo co po pierwszym :confused2:

Wakacjującym się życzę udanego urlopu i świetnej pogody, i sobie tej pogody również życzę, bo lubię słoneczko :-D

Przyłączam się do tych czytających. Kocham czytać! A Larssona i Lackberg mogłabym czytać dzień i noc. Dla mnie to były książki, od których nie sposób się oderwać. Chciałam właśnie oglądnąć "Dziewczynę z tatuażem", ale skoro Gnidka mówisz, że nie jest aż tak fajne ( a nawet w połowie) jak książka to zostanę przy książkowej wersji :-)

Gnideczko jak wrócisz z tej Pl to weź mi napisz jakie jeszcze książki polecasz z typu kryminałów, czy detektywistycznych. Z góry dziękuję!

Martuszka kobitko.. łot hapend? Wyrzuć to z siebie i na pewno Ci ulży!

Dziewczyny help mi! Która już robiła swojej pociesze morfologie? Jak Wam wyszły wyniki?
Ja dzisiaj odebrałam moje i Kuby wyniki z poniedziałku i nie jest zbyt ciekawie. Ja, jak ja - olał to pies, ale Kubek ma słabe wyniki :no: Hemoglobiny ma 10,8 a norma jest 14-18 :no:

Wyć mi się chce, bo co ze mnie za matka karmiąca jeśli nawet nie potrafię dziecku potrzebnych składników dostarczyć :-(

Ehh... ide popłakać w kąciku skoro Kuba już zasnął

Do góry