reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
martik dzięki za przekazanie info z facebooka :)
dreamuś jestem w Redłowie ostatecznie :) zdecydowaliśmy się na szpital bliżej ze względu na chorobę Szymona, żeby w razie czego mąż mógł do niego sprawnie pojechać. Jest wszystko ok, wiadomości o złych warunkach są mocno przesadzone, jest ładnie i czysto, położne miłe i nienarzucające się. Na porodówce też cały personel super.

Dziękujemy wszystkim za gratulacje :)

Kubuś dziś cały dzień śpi, nie bardzo chce jeść, ale nie pozwalają go budzić, mówią, że jutro powinno być lepiej. Tymczasem uciekam też trochę odespać, mam nadzieję, że mi się uda :)

Barbhp ja odstawiłam leki 2 tyg temu i oznak porodu ani widu ani słychu:baffled::confused::dry:

Ja jestem właśnie ciekawa, bo wydaje mi się że organizm przyzwyczaił się do dawki i coraz częściej mam twardnienie brzucha, biorę leki 6,14,22 i tak mnie trzyma do 10 i zaczyna się twardnienie, póżniej o 14 wezmę, przechodzi i znowu od 18 twardnieje. A w niedzielę bolał mnie nawet brzuch jak na okres i plecy w krzyżu więc liczę że coś się może rozkręcić, ale może być i tak że nic się nie stanie. Mój ginekolog kazał odstawić w 38 bo twierdzi że wg ginekologów 37 to donoszone dziecko a wg pediatrów niekiedy ma cechy wcześniaka i uznają za w pełni donoszone dziecko w 38.

Barbhp mi też brzuch twardnieje ale to wszystko, żadnych innych oznak porodu nie ma-3mam kciuki, żeby chociaż u Ciebie się coś rozkręciło:-)

martik dzięki za przekazanie info z facebooka :)
dreamuś jestem w Redłowie ostatecznie :) zdecydowaliśmy się na szpital bliżej ze względu na chorobę Szymona, żeby w razie czego mąż mógł do niego sprawnie pojechać. Jest wszystko ok, wiadomości o złych warunkach są mocno przesadzone, jest ładnie i czysto, położne miłe i nienarzucające się. Na porodówce też cały personel super.

Dziękujemy wszystkim za gratulacje :)

Kubuś dziś cały dzień śpi, nie bardzo chce jeść, ale nie pozwalają go budzić, mówią, że jutro powinno być lepiej. Tymczasem uciekam też trochę odespać, mam nadzieję, że mi się uda :)

to mogę pomachać pod oknem;-)
ja ze względu na lekarza obstaje przy wejdżerlandzie;-) ale dobrze słyszeć, że jest ok;)
dużo odpoczywaj bo jak Cię teraz facety obskoczą....:-) jeszcze raz wszystkiego dobrego;-)

Czuję się jakbym miała do brzucha kamień przywiązany. Te twardnienie brzuszka mnie wykończy
baffled5wh.gif
Aż się zastanawiam czy to normalne
confused.gif

ja też od około tygodnia mam takie hiksy. dziś jeszcze przegięłam ze sprzątaniem to już w ogóle masakra. liczę, że to jednak objaw, który coś zwiastuje;)

Ostatnia edycja:
Też wydaje mi się, że na tym etapie ciąży te twardnienia są normalne. Pozostaje nam się cieszyć, że nie są one bolesne. Chociaż w nocy dodatkowo, podczas twardnienia bolał mnie kręgosłup...:confused: Pewnie niedługo te skurcze przepowiadające zamienią się w porodowe:-D Oby jak najszybciej:tak:
No właśnie Orchidea i Zuza czekamy na wieści!! Co tam u Was??

reklama
Dziewczyny czy Wy tez tak macie,że czujecie się jak przed @?
Mam takie wqrwy...na wszystko i ciągle bym żarła czekoladę po której mam zgagę...:angry: oszaleć można...

Do góry