reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Cortin pozdrawia ciocie :-D
Był owinięty 2x pepowina, blizna po cc w środku cienka jak papier wiec ta cc życie mi uratowała a Olkowi zdrowie !

reklama
Ja ok, brzuch boli no ale co się dziwic trochę rozpruta jestem ;-)
Juz nie wspomnę o tym jaka to ja glodna i jak mnie susziiiii:eek::rofl2:

Cortina, jesteś niemożliwa:-)gratuluję synusia:tak:
wpadłam tylko poczytać a tu nagle kurier mi wózek podrzucił więc biegnę rozpakowywać ten wieeelki karton:-p

Gnidka:
Macicę czuję (chyba najbardziej przy siusianiu), ale to nie jest jakis duzy ból
Podpaski dla konia....krwawienie miałam duze tylko w pierwszej podpasce, potem w ciagu dnia zuzyłam paczkę ale bardzo mało krwi, i tyle. Jednak polecam kupić konskie, bo do tych siatkowych gaci to normalne nie nadają się, rolują się i niewygodnie. Teraz jak mi jakies plamienie delikatne schodzi to uzywam pamieru toaletowego albo ręcznika papierowego- tak mi w domu najwygodniej.

Poalinka- o matko, spróbuję, nie robię sobie spinki. Własnie dałam małemu 40 mojego odciągniętego i się biedaczek zrzygał :-(

Domikcw- Feluś grzeczny :) Ale jak się rozpłacze to mam trochę smiechu, bo on najpierw drze się tak w miarę normalnie, a potem zawodzi jak stara babka :)))) Szkoda że nie mogę tu zademonstrować :)

Cortina- gratulacje! Co ty kurcze, relację na bierząco z łózka cc zdajesz?

No ja w sumie po 3 godz lezenia jak mi nogi odpusciły tez poprułam korytarzem 100-metrowym na swoje łózko :tak:

Klowee-
no właśnie mam grubszą pręgę (czyli ten krwiak) i jest ciepła, czerwieńsza. Mam też małą dziurkę, przez którą wycieka mi krew. W szpitalu wycisnęli mi sporo tej krwi i czyscili wodą utlenioną. Powiedzieli że reszta powinna wyplynąc. Ale jakos słabo płynie. W poniedziałek pewnie znów pójdę... Sory dziewczyny za ten opis- to dośc okropne.

Orchidea więc w poniedziałek kciukasy zaciśnięte, pewnie już nie możesz się Zosi doczekać:-D
smoniczka, spacerek hmmm wybiorę się na pewno na dniach, niech tylko śnieg stopnieje:tak:

reklama
Od rana mnie nie było, bo na ktg byłam, a tu tyle dzieci się narodziło.:szok:

Cortina znając życie pewnie do Ciebie nie dołączę, jakoś mało wierzę w to, że cokolwiek się u mnie zacznie dziać przed terminem:eek: Gratuluję syneczka!! Pozwoliłam sobie wrzucić zdjęcie Olusia do odpowiedniego wątku, jest słodki i wiadomo już czemu nasza Pani Prezes miała ciągle zgagę:-D

Orchidea kciuki zaciśnięte za poniedziałek!! A Ty miałaś od dawna cesarkę zaplanowaną, czy teraz tak nagle??

Do góry