reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Już odebraliśmy wózeczek, łóżeczko i materacyk:-)
Łóżeczko narazie nie skręcone ale wózek dziewczyny BOSKI:-):szok::-D
Stoi w pokoju i napatrzeć się na niego nie mogę.Jak go przywieźliśmy to jedzilam nim po wszystkich pokojach i nacieszyć się nie mogłam i nadal nie mogę.Uważam że to bardzo dobra decyzja z jego zakupem.
I jest on już z najnowszej kolekcji.Niby tak samo się nazywa Mikado Aston a różnicę są na korzyść. A więc nie ma typowej białej wyściółki w środku (pewnie by się częściej brudziła) tylko taką lekko szarą z napisami i rysunkami.Do tego koła tylnie większe niż w tym poprzednim modelu.Ładniejsze szycia i wykończenia i do tego torba bardziej taka "elegancka" niż ta poprzednia.
Bardzo lekko się go prowadzi.I jest bardzo zwrotny, nie trzeba się z nim szarpać.Gondolka duża,regulowana.
Jesteśmy mega zadowoleni:-D.Facet ma niby otwarte do 19.00 a był na tyle miły że umówił się z nami przed 21.00 żebyśmy zdążyli spokojnie dojechać:-)
I dodatkowo opuścił nam 100zł.To dokupiłam jeszcze u niego jedno prześcieradełko frotte 120x60 za 18zł i śliczny kocyk za 46zł.Ech wspaniale się czuje patrząc na pierwszy pojazd naszego synka.

cyśka- wózek to już taki namacalny dowód tego, że dzidzia wkrótce się pojawi.
Jak do nas przyszedł wózek to samo składanie dało tyle frajdy, że hoho. Nawet wyszliśmy z pustym wózkiem na spacer sprawdzić jak sobie radzi w podróży przez park :)- tak transportowaliśmy go do teściów na przechowanie, teściowa zresztą też nim na sucho jeździła po domu :)

mam pytanie bo przegladalam gazete m jak mama i wpadl mi w oko wozek Coletto matteo 4. Wiecie cos moze na jego temat?
wizualnie przypomina Spin z mothercare na ktory jestem zdecydowana i jest o 1000zl tanszy dlatego zaciekawil mnie:)

Właśnie dotarły ostatnie ubranka dla małego:-) Teraz mogę zacząć powoli prać bo jestem z tym w lesie ale jakoś ciężko mi się za to zabrać
blair_90 ładniutki ten wózek niestety nic nie doradzę bo ja nie kupuję wózka więc nie czytałam żadnych opinii.

Wczoraj pożaliłam się na szafkę... że nie mam gdzie chować rzeczy dla małego. Poleciła mi jedna z Was, żeby poszukać czegoś z Ikei i dziękuję jej bardzo za taką myśl :tak::-) Zaczęłam grzebac na str. ikei, potem tego samego na allegro i znalazłam szafkę, znaczy komodę Malm, która była wystawiona na tablica.pl :) Używana, ale niedlugo. I.... tu dla mnie największa radość... utargowałam cenę na 170 zł z 199 zł :-D Napisałam do kobitki, popytalam o szczegóły i podałam cenę negocjacyjną, odpisala i podała swoją. I dziś odebralismy już komódkę. Wklejam poniżej:
MALM Komoda 4 szuflady Warszawa • Ogłoszenia Tablica.pl ale jestem zadowolona :tak:

A co ciekawe... Kobitka też w ciąży :-D z tym że termin ma na 29 marca, czyli miesiąc po mnie.

reklama
Do góry