reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

blair a myslalam ze w sobote jedziecie, tez juz bym chciala miec skrecone.Echh, a wystarczy podjechac po nie do znajomych.On ma czas na zalatwianie jak o kogos chodzi, szczegolnie dla swojej siostry.Z samochodem wszystko jej zalatwia, ja juz sie modle zeby sobie kobieta faceta znalazla, bo sama jest taka nieporadna.
Bedziesz je od razu ubierac?? jak tak to prosze o foteczki,pousmiecham sie chociaz do komputerka.:-D

reklama
Powiedzmy, że ja też dziś zawitałam do ciucholandu :) Byłam u koleżanki mojej kumpeli i oto co wyhaczyłam. Niektóre ubranka są tylko wyprane a niektóre używane dosłownie kilka razy bo u nas słabe lato
body sportowe.jpgbody surfing.jpgbutki.jpgczapeczki.jpgdaddy's short stop.jpgkomplet z dinusiem.jpgkoszula.jpgkoszulka z zajączkiem.jpgkubraczek z czapeczką.jpg
Degrab dałam sobie spokój przy 188, bo z przesyłką to teraz 300zł wyszły
A tę krówkę kupiliśmy, jak jeszcze nie wiedzieliśmy że jestem w ciąży w sumie to może dzień, dwa po zapłodnieniu. Zakochałam się i musiałam mieć :)

Załączniki

• kr
    kr
    23,7 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
galwaigirl- widze ze pod koniec sie aukcja ruszyla, tez bym juz odpuscila.
Ciuszki super, ja w paczce od siostry tez mam niektore takie slodziaki.Zrobie fotki to dodam:-)

I jeszcze kilka:
maleństwo.jpgogrodniczki Dinuś.jpgpajacyk z pieskiem.jpgpooh.jpgśpiochy z czapeczką.jpgszare śpiochy.jpgsztruksowe ogrodniczki.jpgturkusowa żyrafka.jpgw prążki.jpgż
Do tego jeszcze dwie koszulki z next i 2 smoczki w pudełeczkach, nieużywane, a to wszystko za symboliczną paczkę pampersów i to na upartego się zgodziła. Ależ się nie mogę doczekać strojenia mego Przystojniaka. W sumie to ubrań mam już do 6 miesiąca i trochę 6-9 no i większość używanych, aż mi głupio, ale z drugiej strony te ubranka są jak nowe, bo przecież dzieci tak szybko rosną...

susi fajniutki ten wózeczek :)

galwaygirl super ciuszki i krówka wymiata normalnie :-D

Dobra, ja to muszę zamówić w tym tyg jedną koszulę i jedną piżamę do karmienia. Jutro jedziemy oglądać szpital, w którym mam zamiar rodzić, zobaczymy jak będzie.

reklama
dagrab Mielismy w sobote ale wyciagnelam go wczesniej :D Wszystko w Smyku kupilismy wiec m zadowolony, ze nie biegalismy po sklepach :D
Moj tez ma taka siostre ktora mimo, ze starsza od niego nadal sama i nic nie potrafi zalatwic i ciagle mojego M absorbuje. Najgorsze bylo jak sie dowiedziala o dziecku. Nie akceptuje tej sytuacji i mnie chyba najbardziej.
Jeszcze nigdy u nas w mieszkaniu nie byla a mi to nawet czesc nie odpowiada.
Kiedys bylo mi przykro ale teraz juz obojetne mi to jest.
Ciekawe czy mala przyjdzie zobaczyc, bo teraz nawet nie zapyta o nic.
Ale sie rozpisalam i no nie na temat:p
Lece pomoc w skladaniu:D

Do góry